Українська Манітоба
-
Взагалі не розумію, чому переймаєтесь за адресу. Я договір оренди взагалі нігде не показував, скажу більше: не маю його роздрукованого.
-
а, ну в мене всі комунальні вкелючені в рент, тому в мене таккого немає. Я показав на телефоні і все ок
-
То так😉 мені це взагалі не зрозуміло. Зато повно тих тіляпій в магазинах- сміттєвої риби
-
@iGMaster, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Ще таке питання до спільноти. На роботі отримав довідку про податки. В ній вказана моя стара адреса проживання. Я змінив адресу проживання десь місяці два назад і на роботі не попередив тож вони видали ту форму з моєю старою адресою. Хоча CRA я відразу попередив і там все ок. Питання. Чи варто мені просити на роботі щоб переробили чи ні? Декларація ж подається в онлайн режимі і можливо це не дуже важливо що адреса буде стара?
-
Це неважливо
-
Коли ми в CIBC брали VOID, нас запитали чи це ми беремо для MPI. Ми сказали, що так, і нам поставили штамп із датою і підписом менеджера.
-
Йдіть до CIBC та просіть їх не ставити hold на зарплатні чеки.
-
у войд чеку нема дати, тому не дивно.
-
Доброго дня добрим людям. Арендодавець хоче $75 за такс стейтмент. Чи є це законним та чи є сенс в такому разі брати цей стейтмент?
-
А що тут незаконного? Якщо у вас є підтвердження сплати оренди (банківські виписки), то вам цього не треба
-
Вітаємо, 𝕋𝕒𝕟𝕪𝕒 🩷! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Побільше б виловлювали цих китайських коропів, не любимо їх, вони нищать усе..
-
Ну , а так взагалі для себе хтось робив не знаєте? типу для профілактики чи щось такого?
-
її ж вирощують окремо і чесно кажучи незрозуміло де, може і в чайні. Але саме коропа вони вважають сміттєвою. Навіть рибалки. Вони звичайно не дуже гарні для річок або озер але для рибалки кращі ніж оті драми
-
Я хожу на 2 курси англійської — у нас такого не вимагають. Але може десь на якихось роботах і вимагають
-
Доброго ранку хтось знає тут треба ставити якусь вакцину від коронавірусу чи грипу?
-
Дякую 🙏🏼
-
Дякую велике.👍
-
Можна, наприклад, у магазині Shoppers зробити вакцини від грипу і Корони. Я не робила бо ледащо
22 Jan 2023, 08:02
112052/235979
42 minutes ago