Українська Манітоба
-
І я з ним живу.. і без дайсона..
-
Він не хоче мені купить фен дайсон, каже що в мене вже є фен 😭😭😭
-
Підскажіть, скільки коштує вхід в зоопарк дорослому в асінібойн парку? І чи варто зараз туди їхати?
-
Значить жінка шарить у психологію, якщо думаєте що не тринькаєте :3
-
А, ясно. Буду знати. У мене були лише випадки, коли одразу повертались (посилка ще була на шляху back to the States)
-
Не все. Вот робив повернення останнє, прийшли гроші тільки по отриманню, але це не так суттєво.
-
Все так. Іноді може бути не через Canada Post, а, наприклад, через UPS. Вам Амазон скаже :) Гроші повертаються, як тільки повернута посилка починаєте трекитись як «відправлена», тобто навіть не треба чекати, поки вона фізично доїде до адресату.
-
Там просто пускаєте на друк форму і клеїте її на посилку. І йдете на кенеда пост або на пуролятор, залежно що там пише. Нічого заповнювати там не потрібно
-
Не скажіть, 5 років як одружений
-
Одразу видно, неодруженний ще
-
Такого досвіду нащастя не маю, я рідко там купляю. Я взагалі без діла гроші тринькати не люблю😁
-
А повертали на Амазоні? Я правильно розумію, щоб повернути товар придбаний з Амазону, треба роздрукувати з сайту форму на повернення, заповнити її і разом з товаром відправити у відділенні Canada Post. Все вірно? Замовили ялинку, на фото гарна і красива, а прийшло якесь страхіття.
-
Моя улюблена бадежка
-
5 ton truck 26 футів вантажний відсік можна брати з class 5f. Можна всю хату перевезти.
-
U haul.
-
Добрий вечір . Можливо хтось підкаже де взяти авто бажано вантажне , щоб перевести ліжко
-
Доброго дня. А можна і нам номер бо в сім'ї двоє дітей. Також шукаємо школу і район де б можна була зняти квартиру. Поки що живем в Бест Вестерн бо приїхали 3дні тому і спочатку робимо документи. Дякую
-
Тому що тут неначе метрична система ,але і імперська одночасно . Думаю це зв’язано з тим,що зв’язок з США дуже потужний . І дійсно , ці дюйми та Фарингейти дуже розповсюджені .
-
В фаренгейтах, теж перший раз включили 200 и довго чекали😂
-
Я про сенс транспортувати автівку до Канади. Вы говорити що не розумієте навіщо))))
22 Jan 2023, 08:02
11216/230973
about 4 hours ago