Українська Манітоба
-
Ну це вже було після тих кулькових ручок 😂
-
Давайте тоді вже й тамагочі пригадаємо 😂
-
О, так, я такі штуки пам'ятаю 😂
-
Ооо а ще були кулькові ручки з "русалками" всередині що поступово оголювались якщо її перевертати😝
-
Зрозумів ... це, мабуть, як в порівнянні покоління яке жувало смолу з дерев та те, що пам'ятає жувальні гумки "turbo" та "love is" 🙂
-
Roman а Ви оце зробили?
-
Тоді все було "впливом заходу" музика, одяг, книжки ... все, що не в магазині "Березка". А за обмін валюти - 10 років
-
Йти в МРІ і репортити відразу. Вони внесуть відповідні записи про втрату номерів і від"єднають ваше ім"я від них
-
Тобто якщо у людини, наприклад, номери вкрадуть то все? На все життя проблема і нічого з цим не зробити?
-
Гудрон також жувати пробували, з дерев то для гурманів було. Абрикос, вишня , черешня, смерека
-
Так, ми з того покоління що жувало смолу з дерев. Бо жувальні гумки то був "вплив Заходу" і порядні піонери їх не жували
-
Рокотова розстріляли за обмін валют
-
Я, наприклад, коли продавав свої автомобілі, то залишав собі номера для колекції в гаражі 😁
-
Так сталось що звязок з колекторами встановлений вже після того як все потрапило до бази. Зараз маю hold на реєстрацію своєї машин. Тому і дізнався всю цю інформацію
-
#businessopportunity #робота Потрібен працівник(менеджер)з досвідом ведення бізнесу у сфері ресторанного бізнесу (fast food). Можливе партнерство і частка володіння бізнесом. Знання англійської мови та досвід у цій сфері обовʼязкові. Пишіть у приват
-
Ми десь одних динозаврів застали)
-
Так і я роблю))) але той тип купував авто в вечері і ми домовились що він доїде до дому. На моїх номерах і наступного дня поверне мені їх
-
Нажаль я цього не робив. Бо думав що достатньо було для MPI інформації про продаж авто ( надав ім bill of salle
-
Так копірка і калька це те саме) пробачте, але я ходила на курси машинопису🤣 і ми брали два аркуші А4 та між ними вставляли цю кальку/копірку і друкували 🤣🤣🤣 і то було одразу 2 екземпляри!)
-
Ааааа!!! Точно!!!! Згадала! 🤣 Боже, цікаво, зараз хоч хтось користується таким?)))
22 Jan 2023, 08:02
112188/230973
about 2 hours ago