Українська Манітоба
-
По цій логіці зараз водія можливо засудити на моральну шкоду ? Бо він подав поліції неправдиву інформацію? Яка призвела до проблем для мене та моєї родини. Зараз я не можу зареєструвати свою машину ( а я працюю 300 км від Вінніпегу) і мушу брати авто в оренду , щоб на 2 тижні їхати. На роботу.
-
А як таке можливо? Він же був за кермом. Тільки водій винен. Причому тут власник? За такою логікою, якшо я візьму машину в аренду і попаду в ДТП, або швидкість перевищу, штраф буде і на конторі/людині шо машину дала і на мені. Шось тут не те. Як на мене скоріш за все машину по номерам внесли в тікет. Можна сказати типу: а я права вдома забув. Все одно штраф пишуть, яка різниця одним більше одним менше, а так є шанс, штраф на іншого скинути, бо номера записані якраз на іншій людині.
-
1. Того водія зупинили за якесь інше правопорушення. Скажімо, за порушення швидкості. 2. Коли поліцейський побачив, що авто не застраховане, то запитав його і про це. Намагаючись уникнути ще і другого штрафу, водій міг сказати, що ви дали йому покататись. 3. Поліцейський дивиться: Авто не викрадене, в МРІ власник не є водієм, а Роман, який не подбав про страховку. 4. Штраф усім. Це сценарій, звісно, однак, цілком ймовірний.