Українська Манітоба
-
Теоретично можливо практично ні. Ти що в казки віриш тут адвокати с тебе здируть ціле состояніе за це.
-
А мені батьки не давали жувати імпортні гумки. Бо там же ядів накрутили на Заході, а потім в СССР прислали
-
а ще після тго як отримали рішення ще бігати за тим чуваком з рішенням суду щоб забрати бабло
-
Колектори сказали що був виписаний штраф поліціянтом на водяі))
-
Ви можете подати на нього у small claims court, там не обовʼязково мати адвоката, і можна самому себе представити. Але процедура може бути довга, плюс не факт що виграєте, бо якби ви самі себе не захистили при процесі;-(
-
Друзі, потрібен переклад вже на вчора, дуже терміново, хто може зробити та замаідчити переклад. Є агенція яка працює ЗАРАЗ?
-
Вам могли виписати штраф навіть без зупинки авто, поліцейські їхали , комп'ютер захватив номера, видав що не мають бути на дорозі, вони кудись спішили і вислали на штраф без зупинки авто
-
Чотка позиція))) Дякую за розширену відповідь))
-
Гуд лак. Ви дурно витратите купу грошей на адвокатів. Якщо той водій не має ні гроша за душею, то нічого не відсудите
-
1. Того водія зупинили за якесь інше правопорушення. Скажімо, за порушення швидкості. 2. Коли поліцейський побачив, що авто не застраховане, то запитав його і про це. Намагаючись уникнути ще і другого штрафу, водій міг сказати, що ви дали йому покататись. 3. Поліцейський дивиться: Авто не викрадене, в МРІ власник не є водієм, а Роман, який не подбав про страховку. 4. Штраф усім. Це сценарій, звісно, однак, цілком ймовірний.
-
Я вже кілька тижнів відкрию новини і в жахі закрию. Я не хочу нічого знати. Це я зараз на такому етапі. Раніше я сиділа в новинах з ранку до ночі.
-
То не має виходу? Треба платити чиїсь штрафи?Чи я щось не зрозмів?))))
-
І майбутні штрафи вже не будуть до нього приходити?
-
Не віддавати свої номера разом з проданим авто. Тоді не буде проблем.
-
Добре. Зараз я маю брокера та все роблю там. Але зараз проблема не в тому що буду колись продавати авто та робити то все в автопаці. Зараз проблема в тому , що і як зробити( щоб не платити штрафи за когось)
-
Так, може, звісно
-
Я кажу про зараз. Чи може він хоч зараз сказати МПІ що ці номери втрачені?
-
Так, абсолютно ймовірний варіант також! Навіть ймовірніший за мій сценарій
-
В ідеалі продавати/підписувати bill of sale у Автопак, бо 1) ви як продавець відразу здихаєтесь страховки і авто 2) ви будете бачити, що покупець реєструє себе власником. Він може і не страхувати авто, але, принаймні, зареєструється як новий власник.
-
Ну я маю підозру що треба прийти сказати що від Вас тоді не відв'язали номера і хочаб зробити це на майбутнє. А з суддею по телефону вже розказати ситуацію, надавити на жалість казати що Ви новоприбулі з України і що це для Вас велика сума ще й за чужу людину. Коротше, бідкатись. Може хоч в половину зменшать той штраф
22 Jan 2023, 08:02
112221/230658
less than a minute ago