Українська Манітоба
-
Що буде Якшо не правильно вказати імʼя при e-transfer ? Хто знає… бо до банку фіг коли додзвонишся
-
1.Шукаємо механіків важкою техніки $27-40. Розмовна англійська. Winnipeg, MB 2.Помічник на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 3.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи з коровами та водіння тракторів, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 4.Токар. Верстатник. CNC. $17-26. (В залежності від досвіду)Досвід+ англійська вище базової. Winnipeg 5.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB 6.Помічник на склад заводу. Потрібне власне авто, так як немає автобусного сполучення. Headingley-Winnipeg. Старт $18. Середня англійська. 7. Прибиральниці(можна без мови)-$15.75 та офіціанти(з мовою) -$15.75+ чайові(в середньому $20 на годину виходить). The Pas, MB. Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в містечку Писати на пошту [email protected] [email protected] або в особисті повідомлення
-
Всім доброго дня. Здаються апартаменти з лютого місяця 70 Whellams Lane. В комплексі є басейн, сауна, тренажерний зал. Сам комплекс знаходиться в парковій зоні. 10 хвилин пішки до школи, SafeWay, Dollarama, Tim Hortons, 15 хвилин до Kildonan Park, 20 хвилин McIvor Mall, NoFrills. Дуже затишний район, чудовий вид з балкону, балкон до речі дуже великий. В комплексі є шатл який возить до школи та в великі супермаркети такі як: Walmart, Real Canadian Superstore, FreshCo, Sobeys. Ціна 1375 - без паркомісця, 1427 - місце в теплому підземному паркінгу, в паркінгу є своя автомийка. З 1 квітня 1425 - без паркомісця, 1477 - з паркомісцем. Квартира після ремонту, в квартирі не курили, з тваринами не можна.
-
Красно дякую є стилістично правильний варіант висловлення великої подяки . Звичне для нас велике дякую- калька з російської мови (большое спасибо)
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Ще Death Certificates виписуються під копірку в медичних закладах: одну копію забирає funeral home коли pick up the body, друга лишається в архіві.
-
Ну мовчати США точно не буде. А з огляду на всі новини з усіх боків то 2024 буде цікавим…