Українська Манітоба
-
Перед новим роком мені казали шукають 8 зварювальників,може вже набрали.я коли шукав то отримав пропозицію по роботі від 4 компаній,new flyer,mci,macdon,vaw system. Якщо вміє варити то хай відкриває індід і шукає назву компанії і адрес і тупо їде і заносе резюме,але саме заносе а не відправляє це важливо.працю зварювальником знайти легко
-
Фото не моє, але зроблено сьогодні в Брендоні;) В Вінніпезі теж був сьогодні Sundog?
-
О, то ось як називається це явище, бачила минулого тижня таке у Вінніпезі, дуже гарно.
-
"Заспокійливе чтиво для тих хто поспішає за кермом" Як порушення відбиваються на сейфті рейтингу, та як це впливає на вартість drivers licence... Наприклад: вас зупинили копи випившим. Виписали штраф (шукаємо в Brown Book) MPI дав -10 демерітів Наступного року ліцензія 1000 долярів на рік 😱 Рахуємо все разом, - робимо висновки apps.mpi.mb.ca/DriverSafetyRating/Search.aspx?Lang=0 www.mpi.mb.ca/Pages/driver-safety-rating.aspx
-
Називається "гало"
-
Я бачу що тут часто підбухують потроху за кермом. Я не бухаю тому мені то не цікаво було, але чи тут є якісь ліміт типу по ступеню набуханості чи то просто людям похер?