Українська Манітоба
-
"Заспокійливе чтиво для тих хто поспішає за кермом" Як порушення відбиваються на сейфті рейтингу, та як це впливає на вартість drivers licence... Наприклад: вас зупинили копи випившим. Виписали штраф (шукаємо в Brown Book) MPI дав -10 демерітів Наступного року ліцензія 1000 долярів на рік 😱 Рахуємо все разом, - робимо висновки apps.mpi.mb.ca/DriverSafetyRating/Search.aspx?Lang=0 www.mpi.mb.ca/Pages/driver-safety-rating.aspx
-
Називається "гало"
-
Як файно, що не п'ю) економія😊
-
www.winnipegfreepress.com/arts-and-life/food/2024/01/15/delicious-addition-to-polo-park-food-court
-
Я б права забирав на 5 років. На другий раз - назавжди
-
Бо це може спричинити дуже погані наслідки
-
І ще хороше питання чи можна зарепортити кудись водія, якщо бачиш що він конкретно на підпитку?
-
До 0.05 можливо (2 пива?) Якщо більше 0.08 - можна і до кримінальної відповідальності бути притягненим
-
просто похєр
-
Я бачу що тут часто підбухують потроху за кермом. Я не бухаю тому мені то не цікаво було, але чи тут є якісь ліміт типу по ступеню набуханості чи то просто людям похер?
-
Спочатку, перевіряємо, чи працює задній лівий поворот у хлопа на якого бібікають спокійні канадійці коли він повертає на перехретиі на ліво А потім відбираємо права у інших 🙂
-
Ні, ні в кого не працював лівий поворот. 😂
-
Отож. Тут вчора хтось питав, чого на нього постійно бібікають коли він ліворуч повертає.....
-
1 стандартний дрінк можна. А пити та їздити - будь ласка.... Тотж не вам платити за їхні ліцензії
-
На світлофорах бачив ще і канабіс смалять, машина, як паровоз із хмарами диму із вікна. Сморід на квартал, всім ок.
-
бачив сьогодні таке на перехресті - у чувака не працював поворот і йому хтось сзаду бібікав бо не знав чомк йому зелений а він трошки поїхав і став
-
Так, це люди з великим досвідом та надійною репутацією
-
Хтось користувався їхніми послугами? taxprocanada.ca/ там здається власниця Українка
-
Якщо вже бути точним, то це паргелій - підвид гало
-
Just a reminder: A residential parking ban started this evening. Typical duration: 2-3 days and nights. Check your zone on the city site and avoid parking on the street in a shift when your street is cleaned...
22 Jan 2023, 08:02
112298/229239
8 minutes ago