Українська Манітоба
-
На кухню можливо або прибирання
-
Обовʼязково покажу, тут немає питань для мене. Для мене головне зробити це вчасно, може це потрібно було б сказати коли приїзжаємо. Дякую.
-
Доброго дня Якщо я прилітаю в Канаду по туристичній візі я можу отримати Work permit?
-
Доброго дня! Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Дякую)
-
Бачив колись публікували вакансії на приготування вареників , голубців чи шось таке . Може хтось знає про подібні вакансії на парттайм . Шукаю для мами . Англійську не освоїла .
-
Я коли тільки приїхав, заповнював анкету на сайті Мирович , мені потім менеджери час від часу дзвонили повідомляли про вакансії на ферму, так там завжди було житло.
-
Свинячи🐷 ферми наймають круглий рік. Спробуйте пошукати на офіційних сайтах наприклад Maple Leaf Food, професія називається Pork Production Technician g.co/kgs/xHYdcYP Деякі фермери надають житло, не всі, але залежить від розташування ферми та умов;)
-
Це їхня група в телеграм, там вся інформація в закріплених
-
Нещодавно оновленні вакансії у місті Вірден. Яке знаходиться до 300 км від Вінніпегу. Великий перелік вакансій у нафтовій промисловості. Писати можете сюди: employment advisor [email protected] Надсилайте резюме із зазначенням вакансії.
-
Якщо хочете переїхати в маленькі міста Манітоби, зверніться до організації Welcome Place, вони допоможуть з роботою та переїздом , там по вівторках зустрічі, приходьте з ворк пермітом
-