Українська Манітоба
-
Бачив колись публікували вакансії на приготування вареників , голубців чи шось таке . Може хтось знає про подібні вакансії на парттайм . Шукаю для мами . Англійську не освоїла .
-
Я коли тільки приїхав, заповнював анкету на сайті Мирович , мені потім менеджери час від часу дзвонили повідомляли про вакансії на ферму, так там завжди було житло.
-
Свинячи🐷 ферми наймають круглий рік. Спробуйте пошукати на офіційних сайтах наприклад Maple Leaf Food, професія називається Pork Production Technician g.co/kgs/xHYdcYP Деякі фермери надають житло, не всі, але залежить від розташування ферми та умов;)
-
Це їхня група в телеграм, там вся інформація в закріплених
-
Нещодавно оновленні вакансії у місті Вірден. Яке знаходиться до 300 км від Вінніпегу. Великий перелік вакансій у нафтовій промисловості. Писати можете сюди: employment advisor [email protected] Надсилайте резюме із зазначенням вакансії.
-
Якщо хочете переїхати в маленькі міста Манітоби, зверніться до організації Welcome Place, вони допоможуть з роботою та переїздом , там по вівторках зустрічі, приходьте з ворк пермітом
-
-
#робота #ottawa UCC Executive & Program Assistant Organization: Ukrainian Canadian Congress City: Ottawa or remote Application Deadline: February 5, 2024 Executive & Program Assistant The Ukrainian Canadian Congress (UCC) is seeking a dynamic and highly motivated individual with a broad set of skills to support the programs and executive team of Canada’s national voice of the Ukrainian Canadian community. Key Responsibilities: Work closely with the Executive Director and President. Manage the schedule for the Executive Director and President. Support key UCC programs, including special events from time to time. Assist with the distribution of written public communications as required. Provide excellent customer service to members of the public contacting the UCC. Track key incoming and outgoing communications. Education and Experience: Post-secondary education, preferably in business administration or another related field Proficiency in office productivity tools, such as MS Office or Google Workspace with an aptitude to learn new software and systems Knowledge, Skills and Abilities: Post-secondary education with strong customer service, project management skills. A passion for the Ukrainian Canadian community. Excellent administrative skills with the ability to follow through effectively Strong computer skills, including Microsoft Office and database management. Willing to work flexible hours, evenings and weekends, and travel as required. Must be fully fluent in English and Ukrainian. French fluency is a bonus. Ability to conduct research and create reports or presentations Ability to work in a fast-paced environment Location: Flexible within Canada. UCC Offices are in Winnipeg and Ottawa. Salary: Full-time position with salary commensurate to experience Applicants should submit their resume along with a cover letter in confidence by e-mail to Ihor Michalchyshyn, UCC CEO to [email protected] . We thank all applicants; however, only those selected for an interview will be contacted. Please apply by February 5, 2024 www.ucc.ca/job-posting/ucc-executive-program-assistant/
-
Я не знаю на яких там ліжках сплять та велика це ферма чи маленька, просто поділився досвідом які вакансії особисто мені пропонувало дане агенство...А людина може звернутись і вже самостійно вирішувати, підходить їй в таких умовах чи ні, для чого казати що таке взагалі не можливо)
-
Яка різниця з ким вони працюють, ви написали що таке взагалі тут не прийнято, я відповів що насправді таке буває) Та і про авто не правда, там умова була щоб обов'язково мати водійські права,а авто в фермерів і так завжди є )
-
Так, дякую! Сплачую податки, підтверджу це. Стільки вчилася, щоб не бути коучем, але там- мабуть стану саме їм))) бо психотерапевта важко буде там здобути… може з часом…
-
Ви, звичайно, дивіться, але коучинг в нашому розумінні і північно-американському - це взагалі різні речі. Я отримувала диплом в українському університеті, це було навчання за стандартами ICF, я не те що активно практикувала, але для роботи в консалтингу було корисно. А в канадських та американських університетах є поглиблені навчальні курси для роботи з емоціями, є багато курсів на стику коучингу і менеджменту, бачила навіть спеціалізоване навчання для роботи з посттравматичним розладом. І ти не обмежений в роботі методом, яким сертифікований, на відміну від психології. Тому якщо у вас є бажання працювати саме з людьми, є купа різних варіантів, окрім впертися в канадський психологічний PhD