Українська Манітоба
-
‼️ Нагадуємо, що українці, які прибули до Канади за заходами СUAET, проживають в Канаді та мають дозвіл на роботу, стають податковими резидентами відразу, а отже мають право на певні виплати ВІДРАЗУ. ☝️ Однак, чомусь багато хто або не знає про це, або через різні чутки, неперевірену інформацію, зволікають з реєстрацією на ці виплати. 👉 Новоприбулі мають право подати аплікацію на виплату податкового кредиту GST/HST (компенсація податкового кредиту при купівлі товару), а також виплату Climate Action Incentive Payment (CAIP), або, як назвали в народі, "кліматичні виплати", які є компенсацією за податок, сплачений при купівлі продуктів, які викидають СО2. 👉 Не чекайте подання вашої першої декларації, заповнюйте форми та відправляйте до податкової відразу як тільки прибули до Канади. 👉 Покрокова відео-інструкція з заповнення необхідних форм тут youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
🇺🇦🇨🇦 Емоційно-психологічна підтримка для жінок в Канаді Відкрито набір в групи підтримки, де в безпечному колі спілкування можна знайти відповіді на питання складнощів адаптації, підвищеної тривожності, пошуку сил для планування майбутнього і себе нової в нових умовах життя. Є окрема група для тих, хто переживає смерть близької людини (для жінок та чоловіків) 🙏 Перші групи починаються вже наступного тижня! ❤️ Участь безкоштовна Проєкт фінансується Ukrainian Canadian Congress та реалізується Maple Hope Foundation ВИБІР ГРУП ТА РЕЄСТРАЦІЯ: www.healing-project.online Як проходили попередні групи та відгуки учасниць можна подивитись в групі проєкту в fb - Соціально-психологічна підтримка для українців в Канаді | Healing Project www.healing-project.online/ Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Підкажіть будь ласка, мені прийшов новий ворк ворк перміт і я пішла оновити хелс кард, так як маю ворк перміт на довший строк дії. І вирішила заодно добавити чоловіка до своєї карти. Хоча в нього і своя власна є Так от, отримала нову хелс кард, в мене ті самі номери реєстраційний в хелс айді, а у чоловіка новий номер хелс айді і нова дата валідності - до лютого 2025. це, щонайбільш дивно, дата закінчення мого старого ворк перміту. чоловіка ж ворк перміт дійсний до липня 2025 і йогт хелс кард була дійсна також до того ж числа Тепер я не розумію, яка хелс кард і які дані для нього вірні і він може використовувати? Ті що у його власній хелс кард чи ті, що вписали до моєї?
-
Жаль що gst/hst вже давно не приходить 😥
-
Не переживайте, усе прийде. Просто ті виплати від income залежать багато
-
Хто Канадієць і мав айфон 6/7? На вас напевне чекає $150. nationalpost.com/news/canada/apple-class-action-lawsuit-canada-iphone/wcm/e0b068dd-41b6-4aae-9b89-92a37d685d2a/amp/