Українська Манітоба
-
🇺🇦🇨🇦 Емоційно-психологічна підтримка для жінок в Канаді Відкрито набір в групи підтримки, де в безпечному колі спілкування можна знайти відповіді на питання складнощів адаптації, підвищеної тривожності, пошуку сил для планування майбутнього і себе нової в нових умовах життя. Є окрема група для тих, хто переживає смерть близької людини (для жінок та чоловіків) 🙏 Перші групи починаються вже наступного тижня! ❤️ Участь безкоштовна Проєкт фінансується Ukrainian Canadian Congress та реалізується Maple Hope Foundation ВИБІР ГРУП ТА РЕЄСТРАЦІЯ: www.healing-project.online Як проходили попередні групи та відгуки учасниць можна подивитись в групі проєкту в fb - Соціально-психологічна підтримка для українців в Канаді | Healing Project www.healing-project.online/ Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Підкажіть будь ласка, мені прийшов новий ворк ворк перміт і я пішла оновити хелс кард, так як маю ворк перміт на довший строк дії. І вирішила заодно добавити чоловіка до своєї карти. Хоча в нього і своя власна є Так от, отримала нову хелс кард, в мене ті самі номери реєстраційний в хелс айді, а у чоловіка новий номер хелс айді і нова дата валідності - до лютого 2025. це, щонайбільш дивно, дата закінчення мого старого ворк перміту. чоловіка ж ворк перміт дійсний до липня 2025 і йогт хелс кард була дійсна також до того ж числа Тепер я не розумію, яка хелс кард і які дані для нього вірні і він може використовувати? Ті що у його власній хелс кард чи ті, що вписали до моєї?
-
Жаль що gst/hst вже давно не приходить 😥
-
Не переживайте, усе прийде. Просто ті виплати від income залежать багато
-
Хто Канадієць і мав айфон 6/7? На вас напевне чекає $150. nationalpost.com/news/canada/apple-class-action-lawsuit-canada-iphone/wcm/e0b068dd-41b6-4aae-9b89-92a37d685d2a/amp/
-
If you want to participate in the class action and benefit from this Proposed Settlement if approved, you do not need to do anything at this time. If the Court approves the Proposed Settlement, more information will be provided on this website about how to submit a claim. www.smartphoneperformancesettlement.ca/
-
В мене колега намагалась податись на ці виплати. Якщо вас звільнили під час випробувального періоду - то думаю ви податись не зможете. Такою важливо як саме вас «звільнили». Дали лист - компанія банкрут і всі звільняються чи попросили вас написати самому звільнення. Вона працювала тут більше 3 років та вже має пр. Але в виплатах їй відмовили
-
Іван, ви жалієте про те, що заробляєте стільки, що gst вам не положено 🙂? Я б з радістю з вами помінялась 😂
-
Ой ні, the more you make - the more income tax you pay - a punishment))