Українська Манітоба
-
Хто Канадієць і мав айфон 6/7? На вас напевне чекає $150. nationalpost.com/news/canada/apple-class-action-lawsuit-canada-iphone/wcm/e0b068dd-41b6-4aae-9b89-92a37d685d2a/amp/
-
If you want to participate in the class action and benefit from this Proposed Settlement if approved, you do not need to do anything at this time. If the Court approves the Proposed Settlement, more information will be provided on this website about how to submit a claim. www.smartphoneperformancesettlement.ca/
-
В мене колега намагалась податись на ці виплати. Якщо вас звільнили під час випробувального періоду - то думаю ви податись не зможете. Такою важливо як саме вас «звільнили». Дали лист - компанія банкрут і всі звільняються чи попросили вас написати самому звільнення. Вона працювала тут більше 3 років та вже має пр. Але в виплатах їй відмовили
-
Іван, ви жалієте про те, що заробляєте стільки, що gst вам не положено 🙂? Я б з радістю з вами помінялась 😂
-
Ой ні, the more you make - the more income tax you pay - a punishment))
-
Ні, не жаліюсь. В Канаді усе справедливо. А щодо теми виплат, не знаю скільки Ви вже років в Канаді, але колись провінційний уряд Манітоби повертав до 60% грошей витрачених на навчання. Тобто заплатили як студент 10,000$ - 6000 повернули. Ото були часи…
-
Доброго вечора! Підкажіть де можна роздрукувати фото на документи вже готове. Звертались у Staples - сказали, що вони не друкують те, що було зроблено не в них
-
32-річна десятиразова чемпіонка світу Анна Волошина стала новим головним тренером збірної Канади з артистичного плавання. Волошина завоювала для України 10 медалей чемпіонату світу як спортсменка. У 2019 році вона переїхала до США, щоб тренувати юніорську збірну цієї країни. Джерело CBC Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Нажаль цю програму закрили, так як не досягла поставлених результатів - багато студентів замість того щоб залишитись і працювати у провінції - шукали роботу/карʼєру деінде
-
Нічого собі Нову роботу ще знайшов?
-
Всім привіт 🖐️ 📌Здаємо в оренду по добово професійний миючий пилосос Winnipeg 📍 Ціна 25$ Підходить для глибокої очистки: ковролину, матраців, диванів, сидіння машин. Або якщо у вас є домашні тварини🐾🐶🐱, то маємо спеціальні щітки для чистки. Надаємо всі миючі засоби🤗 Телефон ☎️ 204- 698- 5164
-
Всем привет! Имеется большой выбор б/у машин. Седаны,suv, пикапы, большие suv, купе. На любой бюджет. Возможность кредитования даже без кредитной истории. Возможность открытого кредита под небольшие проценты (можно закрыть кредит в любой момент). Один год гарантии от дилера. Коммуникация на русском, украинском, польском и английском языке. 4312942277 Влад .