Українська Манітоба
-
сорі, ви питали на документи. То так і є, бо вони мають ставити свою печатку там, то і самі роблять фото. Тобто ви можете прінт що хочете з того апарату але без штампу, або вони самі все зроблять і поставлять штамп який вимагають іноді в пакеті документів
-
Привіт. Хто може підсказати по дентал страховках? Припустимо, треба зробити імплант, що не є дешево. Якщо я купляю страховку і через невеликий час йду до стоматолога - чи вони покриють цю процедуру? Адже зрозуміло що по суті страховка взята навмисно. Ну і також буду вдячний за поради як ще можна зекономити, може якісь програми є. Дякую.
-
Поділися 😄
-
70 мільйонів джекпот - зірвано
-
Залежить від страховки. Читайте умови. Мало які покривають імпланти
-
У Манітобі?
-
Ще не знаємо. Або SK або AB або MB
-
Якщо то не групові бенефіти то воно там немає сенсу. Ви як тільки купите страховку то там буде щось 6 міс без компенсацій і тільки після то вже на якусь суму згідно ліміту. Не впевнений що імпланти взагалі покриваються
-
Альберта
-
На сайті-агрегаторі пише на імпланти зазвичай 50/50. Подивився детальніше, там невеликі ліміти, і сума росте поступово через роки. Коротше, нема сенсу.
-
Добрий вечір. Хтось отримував посилки через purolator? Вони залишають під дверима чи десь їх можна забрати у відділені?
-
А можете, будь ласка, скинути сайт або назву лотереї, в яку всі грають? Як це все працює? Оці місця, де продають квиточки в молах - це одна і та ж лотерея чи різні лотереї? Я теж хочу грати або хоча б вболівати
-
fedex and UPS не залишають. Canada Post залежить від типу доставки. Purolator майже все що мені привозив то залишали під дверима. як і амазон.
-
Саме за EI мова йде, страхування, за яке ми всі платимо. EIA це зовсім інше, не наш випадок.
-
Там просто техніка, я надіюсь що вони не такі пустоголові щоб залишати таке під дверима
-
Всі платять, це обов'язкова стаття, якщо ви найманий працівник.
-
добавте delivery instructions не залишати якщо вас дома немає
-
Ну це ж якщо платили, не всі його сплачують, як я розумію
-
Нічого окрім temp agency, дали мені підробіток по ночах на складі. Нормальну full time шукаю до сих пір.
-
Wclc.com - так це одна і та сама лотерея
22 Jan 2023, 08:02
112539/229882
4 minutes ago