Українська Манітоба
-
Там треба все, і прописку і медкартку. То так не вийде як зочеться взяти гроші і поїхати. Треба місяць +\-
-
Краще звернутися до одного з 5 великих канадських банків: RBC, TD, BMO, CIBC, Scotia Якщо я не помиляюсь, в RBC та CIBC були спеціальні рахунки для українців, безкоштовні на 1-2 роки і кредитна карта без перевірки кредитного рейтингу. Ви можете зайти на сайт кожного банку і подивиться які checking accounts вони пропонують.
-
Мені обміняли без будь яких проблем
-
В налаштуваннях дії треба вибрати англійську мову, тоді відкрити повний опис, вони роздруковують скрін шот і міняють
-
Нам не міняли🤷♀️
-
Як це ніхто не знає? Можна міняти по дії якщо пластику немає .
-
Час очікування зараз не тиждень, а місяць, тому більшість людей хто це знає, і вже має білети, записується задовго до прильоту щоб потім місяць не чекати на відкриття рахунку)
-
Звісно можна записатись на зустріч в банку будучи не в Канаді , на сайті cibc наприклад. Тільки попросіть будь кого в чаті номер телефону, туди прийде смс з підтвердженням, потім на зустрічі зміните номер на свій
-
Може щось помінялось.
-
Мене спитали тільки чому нема пластику, я сказав вкрали в Польщі , мені відповіли що я вже десятий за день в кого вкрали в Польщі і спокійно обміняли))
-
Та не тільки біля готелів, це працює в будь якому МПІ без проблем)