Українська Манітоба
-
А взуття теж? Чи можете підказати де нове дитяче взуття на Канадську зиму краще подивитися?
-
Дякую
-
в Shoe Company зараз знижки на зимове дитяче, є Камік від 40-45$, Sorel дорожче, але також до 100 можна знайти, вони теплі та невмираючі. Shoe Company є в Кілдонан плейс (молл на Ріджент) та на Ст.Джеймс, здається.
-
На всесезонці їздять 😂. Порушують правила . Мільярд разів бачив як на стоп не зупиняються ,або на червоне їдуть і т п. Або повороти роблять на швидкості 30-40
-
Доброго дня підкажіть будь-ласка де можна перевірити двигун автомобіля у Вінніпезі ?
-
Дуже багато аварій сьогодні зранку по місту та на Периметрі. Будьте обережні. Біля Headingley фура в'їхала у шкільний автобус.
-
Дякую за відповідь а спеціаліст який мені потрібен це engine mechanic ?
-
Ого.
-
Це мої вчорашні пригоди☹️
-
Auto body shop або в українського механіка. Тут рекламують часто у чаті
-
Добре, що ніхто не постраждав www.cbc.ca/news/canada/manitoba/crash-school-bus-semi-trailer-winnipeg-headingley-1.7086163
-
Доброго дня підкажіть будь-ласка де можна перевірити двигун автомобіля у Вінніпезі ?
-
Також у winners можете глянути
-
Все добре, дякую. Скорість була близько 48 км/год, навіть подушки не спрацювали. Взяв у кредит в червні ☹️☹️ Тепер скоріше всього спишуть тому що переднє праве колесо пішло в салон
-
та ну тут я бачу камінцями маленькими посипають, тут біля Legislative Building...а по меин лід)
-
Всі у порядку ? Мої співчуття. Як довго у вас ця автівка ?
-
Справа в тому, що сіль не діє якщо температура -20 і нижче
-
дуже дякую
-
Так. Запитайте у ФБ також. www.facebook.com/groups/manitobaua/?ref=share
-
не посипали нормально( вчора багато таких місць було.
22 Jan 2023, 08:02
112599/231421
23 minutes ago