Українська Манітоба
-
А толку з тих 300 резюме в місяць якщо вони не відповідали вимогам вакансії ? Такий метод виглядає трохи безглуздим , адже кожна вакансія вимагає певних навичок чи досвіду від кандидата, а слати одне і те саме на всі оголошення, можна і по 100 на день , тільки результат все таки буде меншим, ніж в випадку якщо хоч трохи " підганяти" його під вимоги конкретної вакансії, мені так здається...
-
Якщо однотипні вакансії, то так , тоді розумію)
-
Мій чоловік скоро рік як працює там, де хотів. Це звичайно не стосується ситуацій, коли подаєшся на абсолютно різні вакансії. Він подавався в продажі і абсолютно нічого не змінював для різних вакансій і компаній. Зайняло 3 місяці
-
За цей час 2 підробітки мав, а я працювала одразу. Ми майже без грошей їхали і з дітьми , нам дуже піджимало
-
Так
-
39k after taxes and fees 🥲
-
Вітаємо, All about Antique’s! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Є таке. Але воно здається працює якщо я по своїй вині затоталю машину? Якщо не моя вина то мені виплатять її вартість і я ними закрию loan. Принаймні я так думав. Виправіть, якщо помиляюсь