Українська Манітоба
-
Постраждала сторона після вирішення всіх питань може взяти автотна прокат за рахунок МРІ на час ремонту. (але додаткову страховку на рентоване авто варто купити в МРІ окремо) Чел що накоїв шкоди платить дедактебл. Отримує -5 демеретів. Залежно від його поточного рейтингу це може бути десь між від "а.... фігня!" (Як що рейтинг +15) Др " хоулі ф@#к!" як що поточний 0 чи нижче.... Подивитися вартість ліцензії на рік та розмір знижки на страхування, щоб зрозуміти наскільки саме "Хоулі"
-
Страхування не має завдання усунути всі незручності та зробити всіх щасливими. Звісно, якщо це не ваша багата столітня троюрідна тітка-канадійка, яка вказала вас бенефіціаром у полісі страхування життя на мільйон. Зазвичай, страхування майна покриває тільки прямий збиток власнику.
-
Нічого, поки я був в шоці від того що сталося, вона тикнула мені замість прав Indian status card, фотуу якої я зробив і потім не міг подати claim в MPI, і мусив йти робити report в поліцію
-
Скажу вам по секрету, але нікому не кажіть. Водієм там була представниця одного з корінних народів Канади🙈