Українська Манітоба
-
А що ви мали на увазі «ще такого способу..не чув» вам не здається ця ідея норм? Я щось упускаю?
-
Воно то так, але і не так багато
-
Якшо уже почати качати расистські стереотипи, то індуси їздять просто пездець як. Всі решта ващє молодці 😂
-
3000 де хто проперті такс за будинок платить А тут за ліцензію!
-
Я не виправдовую. Просто кажу, що причини для упередження нема. Всі живі та здорові. Буде відшкодування. Залізо - це дрібниці.
-
Ти серйозно зараз будеш її виправдовувати?
-
Покращують, якщо вчасно платити все. Чим більша кількість кредитних рахунків, тим краще
-
Ти ж не сиділа в авто з тією людиною, правда? Відео не дає жодних деталей, чому було прийняте рішення повернути.
-
Хіба усі ці кредити на айфони і все таке інше не покращують його?
-
Ну судячі по відео це такі наглість, бо знає шо нічого окрім -400 баксів в перерахунку на ті поінти не буде. Там видно що це робилося внаглу
-
Ще такого способу покращити кредитний рейтинг не чув. Однак, кредит є кредит. Неважливо, що ви купляєте. Інформація про кредит та вчасну сплату буде йти в кредитне бюро.
-
Дякую за відповідь
-
Можете. Розбиваєте платежі вже в апці після здійснення транзакції. Якщо не помиляюсь, то транзакція має бути вже у стані posted. Однак, це банк має кваліфікувати покупку для розбивки платежів.
-
Так ну малі ж гроші. Це мотивує людей не паритись порушуючи правила
-
Ааа))) а щодо процедури, я можу просто розплатитись кредиткою, а потім в апці розділити на платежі? Чи треба узгоджувати з магазином, щоб вони перевірили мій скор і все таке інше?
-
Тоді було б поліція, суд, кримінал, в"язниця, можливо. Сенсу малювати страшні сценарії, якщо цього не сталось, нема. Не дуже розумію, чого саме ти очікуєш. Покарання? Так буде ж у вигляді грошей.
-
А Пікап драйвери?
-
Та ні, просто жартую, що не чув, щоб ювеліркою рейтинг піднімали ))
-
А якби не були живі здорові? Ти розумієш на скільки це грубе подвійне порушення правил? Правил, які написані кров'ю якщо шо
-
Для де кого це 3 пейчека 💥 ви вважаєте, що 3 пейчека це "небагато"?! 🤔 Ви, мабуть, спите на матрасі з грошима 😀
22 Jan 2023, 08:02
112780/235210
about 2 hours ago