Українська Манітоба
-
Кровожерливий 😱 Кількість людей в Вінніпезі, яки роблять 3к на чек після делакшин (78к на рік => 120к+ gross 🤑 ) ДЮЖЕ НЕ ВЕЛИКА Сполбуйте звести власний бюджет без цієї "дрібниці" 🤪 Тоді будемо так казати "Three paychecks is nothing to worry about" 😁 PS: на дорозі трапляється різне. Саме для цього їсную обов'язково страхування. Щоб водії не повбивали один одного у випадку аварії
-
Друзі підскажіть в celpip появився середній бал він на щось впливає?,і що на рахунок подачі документів чи щось змінилось?
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка. Де можна подивитися результати медичного обстеження на сайті IRCC? В моєму акаунті, через який я знімала обмеження із ворк перміту, цієї інформації немає
-
В мене на аккаунті на сайті де я заповнювала анкету на CUAET ось так сьогодні. Але так і раніше було. Мабуть тому що я жила більше року в країні, мігрантам з якої не треба проходити мед огляд. Але я в'їхала в Канаду по українському загран паспорту, нічого офіцерам в аэропорту не казала і отримала WP з обмеженнями. Мед огляд пройшла в Канаді
-
Що там? Знову срач за «автобуси»?)
-
Я знайшла ось таке у себе в акаунті
-
Добрий вечір. На минулій роботі бенефіти повинні були дати через 6 міс( в вересні). В перших числах грудня я звільнився. Тиждень тому, прийшов лист, що я ще застрахований на січень. Вчора прийшли картки від страхової. Так ось, питання, чи можу я скористатися бенефітами?
-
Люди, будьте милосердні 🙏 Забирають права, забирають, як що це, насправді, потребує закон. Ось українець з learner Drivers Licence не хотів чекати 9 місяців; Їздив без супервайзера; Проїхав СТОП без зупинки, а там поліція 😎 Зупинили, виписали штраф, забрали авто на штрафмайданчик, Позбавили прав на 4 місяці Так що не переймайтесь Закон працює 🕊 А в аварію може кожен потрапити.