Українська Манітоба
-
Не забирають
-
За таке хоть пойнти не забирають ?🥹 Обідненько ,приїхав на роботу ,місця парковочного не залишилось 🙃
-
Друзі Хто знає Чи можна спочатку переночувати в іншому місці а зранку вже селитися до готелю? Приїздить людина , але вже так піздно Краще до себе запропонувати хочу А завтра вже в готель Чи нададуть його в такому випадку ?
-
Доброї ночі , скажіть будь ласка, лікарі стоматологи тут є? Може є інформація як легалізуватись та працювати лікарем ? І які умови щоб одержати сертифікат асистента? Дякую за відповідь.
-
Вітаю Якщо хтось мав досвід надання рекомендаційного листа від попереднього роботодавця підкажіть, будь ласка, чи ж якийсь прийнятий для Канади формат? Чи це все довільно? Дякую
-
Якщо частина доходу була Welfare (до приїзду в Канаду ) , її також включаємо?
-
Досі, на всіх роботах в Канаді що були в мене, бенефіти діяли тільки до того дня коли припинилась робота у цього роботодавця. Ви можете просто звернутися до вашої страхової ( blue cross, sun Life, Desjardins...) та перевірити у них.
-
Що саме вас цікавить: "confirmation of employment " Чи "Reference letter " - рекомендація?
-
Зараз я задумалась)🤔 Reference letter мабуть. А що на практиці частіше питать? Для влаштування на роботу та для подальшого процесу імміграції?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка номер консульства у Торонто, за яким реально додзвонитися
-
Мені давали letter of employment, в якому вказані дати початки та кінця, зарплата, тип роботи, обовʼязки
-
Краще домовлятись з СТО, так буде краще і багато відсіється на етапі поїздки на сто
-
Народ , а дайте хтось контакт людей , які спілкуються англійською, та з вами їздять перевіряти авто . Чи хтось користувався такими послугами ? У фейсбуці пишуть багато, що перевіряють стан та ще допоможуть знизити ціну
-
Дякую за пораду , але мені потрібен контакт 😃
-
Вже краще самому. Повірте. Бо потім будете нарікати: еее, заплатив море грошей, міг би і сам все зробити
-
Ось мені ві потрібна людина , яка за мене домовиться за все і все зробе 😅
-
А може й були, просто не так багато їх було.
-
У кого був досвід з МРІ клеймами як швидко з вами контактував аджастер? Місяць тому подав клейм по ДТП, через пару днів отримав клейм намбер і з тих пір Claims adjuster: Cpu, Status: Open. І тиша від них.
-
Бо багато «розумників» приїхали сюди. Тут помагають і авто вибрати, документи зробити… тощо
-
Цікаво, що до квітня 2022 року таких людей не було в принципі. Не тільки в Манітобі, а й в Канаді. Були механіки, до якого міг привезти авто подивитися. Але таких українських посередників не було. От цікаво, чому так.
22 Jan 2023, 08:02
112822/236424
2 minutes ago