Українська Манітоба
-
Краще домовлятись з СТО, так буде краще і багато відсіється на етапі поїздки на сто
-
Народ , а дайте хтось контакт людей , які спілкуються англійською, та з вами їздять перевіряти авто . Чи хтось користувався такими послугами ? У фейсбуці пишуть багато, що перевіряють стан та ще допоможуть знизити ціну
-
Дякую за пораду , але мені потрібен контакт 😃
-
Вже краще самому. Повірте. Бо потім будете нарікати: еее, заплатив море грошей, міг би і сам все зробити
-
Ось мені ві потрібна людина , яка за мене домовиться за все і все зробе 😅
-
А може й були, просто не так багато їх було.
-
У кого був досвід з МРІ клеймами як швидко з вами контактував аджастер? Місяць тому подав клейм по ДТП, через пару днів отримав клейм намбер і з тих пір Claims adjuster: Cpu, Status: Open. І тиша від них.
-
Бо багато «розумників» приїхали сюди. Тут помагають і авто вибрати, документи зробити… тощо
-
Цікаво, що до квітня 2022 року таких людей не було в принципі. Не тільки в Манітобі, а й в Канаді. Були механіки, до якого міг привезти авто подивитися. Але таких українських посередників не було. От цікаво, чому так.
-
А тут все просто: Ростик на 300 Stanley str. Цього дядька я знаю більше чим 20років. Дуже хороший механік, моторист і в кузовах розуміється (204) 979-0404
-
Може тому, що не було стільки українців, яким ТАК «необхідна» допомога? Запит створює пропозицію.
-
Якого саме сервісу? Що рандомна людина з інтернету прийме за вас рішення, яке вам буде коштувати тисячі доларів? При чому ця людина отримає гроші, але буде мати нуль відповідальності, бо ж договору там немає. Якщо це сервіс, то окей
-
Ну якщо і був хтось, то одиниці, але я навіть не можу пригадати, чи бачив я такі настирливі самореклами "допоможу підібрати авто" до 2022 року за усі роки, що я тут. Це стосується як україномовного сегменту в фейсбук, так і англомовного. В групі Українці Манітоби, яку я почав десь у 2015 році, на 2-3 тисячі людей не було таких реклам.
-
Тому що новоприбулі звикли до сервісу.
-
Механіки так, але це зазвичай людина з місцевою кваліфікацією і ліцензією.
-
Так, безумовно. Однак, для мене це показник чогось іншого. Це ознака хвороби суспільства, де процвітає корупція. Ці всі посередники не мають шансу у правових державах. Якщо ви поїдете до Мексики, то там такі самі рішали-посередники в усьому.
-
Не існувало механіків, які їздили з клієнтом оглянути авто? Ну і жарти у Вас 👀
-
Ну класно, порад надали , поцькували , а контакта ніякого . Ось вам груші , навіщо ті яблука .
-
Ще у лохматому 2000 у Вісконсині, що далеко не Мексика, саме так моя host family вибирала авто, брали свого механіка за сотку і цілий день їздили з ним на перегляд. Вкінці вибирали по системі best value for the money. Вибрали, звичайно, таке собі, Oldsmobile, але вже
-
ну не всі втікали від цього, є ті хто в Польші робив підбори для украінців і приіхав сюди, бо як всім задавалось тут гроші лопатою кидати потрібно. Ну судячи з багатьох відео і повідомлень А є такі хто завно палнував переізд на цей континент, але війна прискорила цей процесс
22 Jan 2023, 08:02
112833/234377
4 minutes ago