Українська Манітоба
-
Краще домовлятись з СТО, так буде краще і багато відсіється на етапі поїздки на сто
-
Вже краще самому. Повірте. Бо потім будете нарікати: еее, заплатив море грошей, міг би і сам все зробити
-
А може й були, просто не так багато їх було.
-
Бо багато «розумників» приїхали сюди. Тут помагають і авто вибрати, документи зробити… тощо
-
А тут все просто: Ростик на 300 Stanley str. Цього дядька я знаю більше чим 20років. Дуже хороший механік, моторист і в кузовах розуміється (204) 979-0404
-
Може тому, що не було стільки українців, яким ТАК «необхідна» допомога? Запит створює пропозицію.
-
Ну якщо і був хтось, то одиниці, але я навіть не можу пригадати, чи бачив я такі настирливі самореклами "допоможу підібрати авто" до 2022 року за усі роки, що я тут. Це стосується як україномовного сегменту в фейсбук, так і англомовного. В групі Українці Манітоби, яку я почав десь у 2015 році, на 2-3 тисячі людей не було таких реклам.
-
Ще у лохматому 2000 у Вісконсині, що далеко не Мексика, саме так моя host family вибирала авто, брали свого механіка за сотку і цілий день їздили з ним на перегляд. Вкінці вибирали по системі best value for the money. Вибрали, звичайно, таке собі, Oldsmobile, але вже
-
ну не всі втікали від цього, є ті хто в Польші робив підбори для украінців і приіхав сюди, бо як всім задавалось тут гроші лопатою кидати потрібно. Ну судячи з багатьох відео і повідомлень А є такі хто завно палнував переізд на цей континент, але війна прискорила цей процесс