Українська Манітоба
-
Ну якщо і був хтось, то одиниці, але я навіть не можу пригадати, чи бачив я такі настирливі самореклами "допоможу підібрати авто" до 2022 року за усі роки, що я тут. Це стосується як україномовного сегменту в фейсбук, так і англомовного. В групі Українці Манітоби, яку я почав десь у 2015 році, на 2-3 тисячі людей не було таких реклам.
-
Ще у лохматому 2000 у Вісконсині, що далеко не Мексика, саме так моя host family вибирала авто, брали свого механіка за сотку і цілий день їздили з ним на перегляд. Вкінці вибирали по системі best value for the money. Вибрали, звичайно, таке собі, Oldsmobile, але вже
-
ну не всі втікали від цього, є ті хто в Польші робив підбори для украінців і приіхав сюди, бо як всім задавалось тут гроші лопатою кидати потрібно. Ну судячи з багатьох відео і повідомлень А є такі хто завно палнував переізд на цей континент, але війна прискорила цей процесс
-
Так хіба це добрий механік який їде хто зна куди дивитись на хто зна що? Це ж треба брати з собою обладнання, тощо. Я розумію взяти з собою людину, яка не має кольороаномаліі і бачить добре кольори і відтінки, а у тебе з тим власне проблема.
-
Та тому так і живе Україна. Тому і не швидко буде щось доброго в Україні, тому, я вважаю, немала частина людей, які покинули Україну, втікали саме від цього.
-
Ось і про це тут обговорювалось - ці всі «махінації» комусь допомагали вижити в Україні але заодно і створювали умови для корупції. «Замкнутий круг» у якому усі задіяні
-
99% оцих посередників приїхали до Вінніпегу за 2022-2023 рік. Чи могли вони заробити якусь бізнес-репутацію за цей час? Сумнівно, бо це в основному тіньова економіка. Чому б не взяти авто, яке сподобалось, і не приїхати на півгодини до механіка на СТО, де все перевірять відразу? Ви можете взяти на тест-драйв авто без проблем чи це приватний продаж, чи з автосалону
-
Краще б не було війни. А в Польщі так само брали за ці «послуги» гроші?