Українська Манітоба
-
Вітаємо, Тимур! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, HALF BLOOD! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
3 бізнес дні
-
І хто у цьому винен?
-
А ви про що подумали?
-
Я надіюсь ви жартуєте
-
Далеко не всі продавці дають авто на перевірку механіку бо знають шо з ним є проблеми. За умов тих цін що є на нові авто, шаленого попиту на used продавці часто не заморочуються цим. У нас в Вінклері це стандартна практика. Продавці якшо адекватні дають показати авто своєму механіку. У Вінніпезі де від моменту виставлення дешевого авто на kijiji проходить кілька годин не буде продавець заморочуватись механіком. Кажу із досвіду лише
-
Так тож сервіс
-
Є така приказка: чому бідний - бо дурний. Чому дурний - бо бідний. Якось так. Та хто тільки не винен. А здебільшого - сам собі народ і винен. Бо слухають всіляких «помічників» та інших унікалів замість того, щоб самому хоч трохи мозок вмикати і робити хоч якісь висновки. ПС: це в загальному, а не з метою образи когось хто собі шукає тих, хто може авто перевірити. Але так воно все і розпочинається: цукерки лікарю…
-
Дуже жаль людей. Але наші люди ще дуже наївні… Як можна довіряти всім підряд? Надавати всі документи, паролі до банкінгу. Ой, що далеко ходити… Відкривають рахунок в банку, потім приходять до мене, я їм допомагаю встановити банкінг, кажу придумайте пароль і введіть ось тут, пояснила букви цифри і тд. У відповідь чую - а можете придумати нам і ввести самі, бо ми не розуміємо нічого. НІ не можу! А вони - так ви ж українка, маєте помагати своїм 🙄
-
Ми говоримо не про салони period. А про вживанні на приватних оголошеннях.
-
Обґрунтую. Великі знавці всіх авто світу з їхніми недоліками, не побачать того, що можна побачити на підйомнику, навіть вам. А якщо продавець відмовляється їхати на СТО, значить там немає що показувати, просто гортаємо оголошення далі.