Українська Манітоба
-
Я на 45$ отримав за 1к квартиру В минулому місяці було 35
-
Забули додати " як що тримати 18С в хаті, не варити холодця, не пекти хліб у духовці, та не стояти по півгодини під душем, бо бойлер електричний"
-
казали 150 в зимку електрика.... canadian experience
-
Нет
-
чи є сьогодні безоплатна парковка в даунтауні біля Дональда????
-
Так. В РБС можна через аплікацію чи онлайн (все написано в листі). В інших банках думаю так само
-
Написала Вам у приватні
-
Після видачі credit card її потрібно якось активувати? Бо не можу сплатити за тарифний план через додаток у телефоні
-
Що саме цікавить? Можу відповісти на базові питання
-
Може хтось живе у менших містах Манітоби, поділіться своїм досвідом. Як з житлом і роботою?
-
Бетадін, аналог йоду, в Україні це повідон йод. Тут бачила в спреях в горло в составі( пр ангіні допомогає), думаю треба спитати у фармацевта
-
Дякую
-
Вони якось самі цю дату вираховують це залежить від того коли прийде біл а це в свою чергу залежить від того коли ви активували лінію
-
Доброго дня! Чи можна в когось проконсультуватись на рахунок відкриття власної справи?
-
Вибачте, я мабуть вже набрид)) якщо мені потрібно сплатити до 27 грудня, то automatic payment краще зробити пізніше, чи там можна виставити дату коли знімати кошти з кредитки?
-
Так так, я б вам радив зайти і подивитись поточний біл для кращого розуміння скільки і за що ви сплачуєте. Буде краще розуміння
-
Все залежить від того, який у вас рівень англійської, якщо мова є роботу знайдете, якщо мови немає, то дуже важко, це наш досвід (
-
Це краще з кредитки зробити для кредитної історії? І якщо я зараз зроблю automatic payment, коли сума у два рази більше (тому що перший платіж), то потім вони знімуть тільки по рахунку?
-
Так
-
А ви налагодили automatic payment у додатку my Rodgers?
22 Jan 2023, 08:02
11288/231707
41 minutes ago