Українська Манітоба
-
Не переживай, колись дойдеш до рівня вище
-
Боже, оцей заход "ви українка, так допомагайте своїм..." - я не знаю, на що люди з цим розраховують. Мені колись в фб написав хтось зі щойно створеної сторінки з очевидно липовим ім'ям та без фото, знайшов мій відгук в гуглі на будинок, де я живу, знайшов мене у фб, почав вимагати контакти менеджера, щоб зняти там квартиру. Я попередила, що якщо немає оголошень, квартир немає, будинок досить популярний і відправила на офіційний сайт з контактами, це ж не таємниця. У відповідь отримала "тем не менее вы из этого тайну делаете, украинцы как обычно, никакой помощи своим") І я така: ееем? З усіх маніпуляцій ця якась найтупіша
-
Найкраще — це напіванонімно. Залишити подарунок, і підписати "I genuinely appreciate your help с тім-то тім-то". Але це треба зрозуміти, як його доставити.
-
Дякую!
-
Вітаємо, Irina Tverdokhlibova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Та зараз у Пег понаїхало багато приколів, з якими треба дуже обережно. Через мене на роботі кожний день по 200 українців проходить, враження здебільшого дуже стрьомне.
-
Зустрів на просторах Facebook. P.S : сам не користувався послугами але декілька людей писали відгуки, що задоволені результатом.
-
Тут люди допомагають нічого не очікуючи взамін. Я б нічого не несла їй. Просто щиро подякувала б. Людина може себе незручно почувати коли отримає ваш подарунок. Типу, просто хотіла допомогти, бо могла, бо хотіла, від щирого серця. А тут подарунки несуть. Але це я така, я не люблю коли люди мені несуть подарунки, бо я помогла з чимось, що мені нічого не коштувало.
-
В чаті знову запанувала любов до свого ближнього, бо знайшовся Іван
-
Я ж не експерт з надання порад 🙂 написала, як відчуваю. А кожен робить як знає. Але так, якщо самі напекли, то норм :)
-
Дякую, витратив 30 хв. спеціально для Вас, бо вже годі було дивитись на Ваші муки 😁
-
Дякую, то було пару місяців назад але аж чогось пересіпнуло мене що могли не так зрозуміти мене😌 Хоча дійсно доля істини в тому є, бо так само в Україні віддавали посуд/одяг/ковдри людям у яких не стало осель і мені було б ніяково отримати щось за це… є тема на міркування👌🏼😊
-
Ось як Канадці Українського походження допомагають ЗСУ. Фортеця Вінніпег.