Українська Манітоба
-
Дякую, то було пару місяців назад але аж чогось пересіпнуло мене що могли не так зрозуміти мене😌 Хоча дійсно доля істини в тому є, бо так само в Україні віддавали посуд/одяг/ковдри людям у яких не стало осель і мені було б ніяково отримати щось за це… є тема на міркування👌🏼😊
-
Ось як Канадці Українського походження допомагають ЗСУ. Фортеця Вінніпег.
-
Створюйте :)
-
А де Тероборона Вінніпегу
-
Здається велика 2-кімнатна квартира в районі Charleswood біля Assiniboine park. 1405$ включено воду, опалення, парковка Заїхати можна вже
-
Дякую!
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, після прибуття в аеропорті декларується сума грошей, більша за 10 тис. канадських доларів на одного чи на пару? Дякую!
-
🇨🇦🇺🇦 Тимчасове проживання в готелях Канади для українців за СUAET до 31 березня 2024 👉 До 30 днів (за рахунок провінції) + 14 днів за рахунок федерального уряду - Вінніпег (Манітоба): 👉 До 45 днів - Сент Джонс (Ньюфаундленд та Лабрадор) 👉 До 14 днів у готелі: Ванкувер (Британська Колумбія), Калгарі (Альберта), Едмонтон (Альберта), Реджайна (Саскачеван), Саскатун (Саскачеван), Торонто (Онтаріо), Оттава (Онтаріо), Монреаль (Квебек), Монктон (Нью Брансвік), Галіфакс (Нова Шотландія) 👉 Контакти партнерських організацій, з якими співпрацює федеральний уряд тут. 👉 Квебек 👉 Манітоба 👉 Ньюфаундленд та Лабрадор Підписуйтесь на @UkrainianCanada