Українська Манітоба
-
Добрий день, Підкажіть, будь ласка, Виплата, ворк перміт та готель діють до 31 березня?
-
Доброго дня, може хтось поділитися контактами бухгалтера для подачі податкової декларації
-
Тільки для тих, хто має візи за CUAET і прибуде до Канади до 31 березня
-
Iryna Malyk, www.taxprocanada.ca
-
Дякую!
-
На родину
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, після прибуття в аеропорті декларується сума грошей, більша за 10 тис. канадських доларів на одного чи на пару? Дякую!
-
Доброго ранку усім,відгукніться будь ласка хто останніми двома тижнями спіймав запис на виготовлення закордонного паспорту в Канаді,дуже прошу,треба де що спитати
-
🇨🇦🇺🇦 Тимчасове проживання в готелях Канади для українців за СUAET до 31 березня 2024 👉 До 30 днів (за рахунок провінції) + 14 днів за рахунок федерального уряду - Вінніпег (Манітоба): 👉 До 45 днів - Сент Джонс (Ньюфаундленд та Лабрадор) 👉 До 14 днів у готелі: Ванкувер (Британська Колумбія), Калгарі (Альберта), Едмонтон (Альберта), Реджайна (Саскачеван), Саскатун (Саскачеван), Торонто (Онтаріо), Оттава (Онтаріо), Монреаль (Квебек), Монктон (Нью Брансвік), Галіфакс (Нова Шотландія) 👉 Контакти партнерських організацій, з якими співпрацює федеральний уряд тут. 👉 Квебек 👉 Манітоба 👉 Ньюфаундленд та Лабрадор Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Підкажіть, будь ласка, чи є в кого посилання, де треба зробити апоінтмент для отримання сін намбер та хелс кард для тих, хто щойно приїхав?
-
Хто знає який номер установи консульства у Торонто?не телефонний номер,а саме номер установи
-
дякую
-
Номер будинку? 2275 Lake Shore Blvd W, третій поверх, офіс 301
-
manitobagovernment.as.me/schedule.php
-
це не номер Консульства, а його тип для Вас то не має ніякого відношення
-
люди добрі, якщо я поїду до Вінніпега, скільки займе часу процес отримання PR? Планую 6 місяців відпрацювати, подаватись на провінційну і потім на PR. Маю 2 роки до закінчення візи. Встигну?
-
Я маю на увазі інше.В мене є запис і там указано що номер установи 0,чи це є правда?
-
мене лякають, кажуть, що довго процес отримання номінації та PR у Манітобі. Це правда?
-
у Вас є черга, ось вона відображена, що Ви маєте намір 29.01 оформити закордонний паспорт у Консульстві України
-
Просто кажуть що більше не приходить підтвердження на пошту?
22 Jan 2023, 08:02
112981/230242
7 minutes ago