Українська Манітоба
-
Доброго дня! Чи можна в когось проконсультуватись на рахунок відкриття власної справи?
-
Вибачте, я мабуть вже набрид)) якщо мені потрібно сплатити до 27 грудня, то automatic payment краще зробити пізніше, чи там можна виставити дату коли знімати кошти з кредитки?
-
Так так, я б вам радив зайти і подивитись поточний біл для кращого розуміння скільки і за що ви сплачуєте. Буде краще розуміння
-
Все залежить від того, який у вас рівень англійської, якщо мова є роботу знайдете, якщо мови немає, то дуже важко, це наш досвід (
-
Це краще з кредитки зробити для кредитної історії? І якщо я зараз зроблю automatic payment, коли сума у два рази більше (тому що перший платіж), то потім вони знімуть тільки по рахунку?
-
Так
-
А ви налагодили automatic payment у додатку my Rodgers?
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.4)
-
Так, перший платіж складається платежів по пакету послуг, платежів за первинне підключення лінії і податків. Можете завантажити додаток MyRogers там дуже гарно розписані біли і інше.
-
Дякую. В мене дві лінії на Rogers. 65$ перша лінія і 45 друга. Якщо зробити automatic payment то буде 60 та 40 відповідно. 100 Gb на двох То перший платіж трохи більше ніж 200$. Мабуть це норм))
-
Так ніхто не захищає їх ,цікаво як люди без англійської і навиків мають тут жити.Вот і все ...Не драматизуйте.
-
Первинне підключення лінії 50$ наче (В мене було так)
-
Підкажіть будь ласка. А перший платіж був у два рази більше ніж наступні?? Як би ще за підключення беруть?
-
Подобається, як ви філіппінців загалом захищаєте і як вам норм, що окремих українців @Lowalowa22 висміює :) Я б дуже хотіла попросити якось згорнути цю полеміку, адже ви вже перейшли на особистості, і це взагалі не є цікавою чи корисною інформацією, за якою більшість сюди приходить і вичитує кожне повідомлення, щоб потім не задавати питання, на які відповідатимуть: «ну почитайте чатик, це ж так просто».
-
Ви щойно обмовляли людей що вони якісь не такі і образились коли вас дурником виставили?🤡
-
До чого смікалка до неграмотності? Я 40 років розмовляв виключно російською, і писати без помилок українською ще не навчився. А що дійсно огидно то це ваше ставлення до своєї точки зору. Як то кажуть, людину з сіла вивисти можно...
-
Chatr норм провайдер?
-
🤣ви щось про "смікалку"(???) говорите,прошу пана в вашому повідомленні одні помилки в словах.І ви маєте наглість когось судити?Чесно огидно таке читати
-
Пишіть, але в імміграційному чаті 👇 t.me/uccmb
-
Не буду більше нічого писати. Нікого не рекламував. Просто багато часу дивлюсь цього блогера з Манітоби.
22 Jan 2023, 08:02
11301/230275
about a minute ago