Українська Манітоба
-
не пам'ятаю як при реєстрації, але прямо перед тестом мого чоловіка питали якою мовою поставити тест, та при ньому змінили мову на компі. ще навіть перепитали, показуючи на екран "це правильна мова?"
-
Вітаємо, Olga Kumsiya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня. Цікавить таке питання. Якщо реєструєшся в МPI на тест зі знання правил дорожнього руху то одразу при реєстрації потрібно вказувати агенту МРІ мову, якою хочеш здавати тест? Чи вже в день здачі на комп’ютері вибираєш мову?
-
Тепер все зрозуміло Дуже дякую
-
Супер) дякую за відповідь)
-
Для цього існує поняття bridging permit. Будь ласка, всі питання про перміти до Імміграційного чату
-
При реєстрації вказувала. Перед тестом мене перепитали.
-
Чи приходив комусь лист поштою для підтвердження або внесення змін до health card? Там є одне поле, і не розумію чи це вони просто дату відправки поставили (листопад 2023), чи це відноситься до мед картки.
-
А ви або ваші знайомі знімали US долари в банкоматах Scotiabank? Можете, будь ласка, скинути адресу одного з банкоматів де знімали? Можна зняти тільки з карток Scotiabank чи закордонних також?
-
Дякую!
-
Знімала у 22 році у даунтауні з картки віза Укрсібу
-
Ну теоретично, і в Селкіркі і в Гімлі є Canadian coat guard stations...
-
Hudson Bay більше ніж чорне море
-
Друзі, добрий вечір. Є тут люди, які продають USDC?
-
Вітаємо, Christina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Якщо вас візьмуть на роботу обовяково подякуйте. Найпоширеніше замовити квіти у floral shop із доставкою їм на офіс. До квітів можете прикріпити свій короткий меседж.текст набирається онлайн при замовленні доставки. Ціна в залежності від виду квітів 35-100дол плюс доставка. Gift baskets теж популярні
-
Питання було про влаштування на корабель в морскому порту
-
В Манітобі живуть моряки- але вони літають у Ванкувер чи Монреаль на рейси. Як рейс відплавав- назад додому у Манітобу
-
Абсолютно- можете особисто прийти і подякувати і принести цукерки чи gift basket, можете замовити квіти чи той самий gift basket як тут вже радили.
-
На жаль нічого дійсного порадити не можу. В Манітобі тільки один порт Черчіль. Він відкритий для навігації може 4-5 місяців, і я не думаю що є якісь кораблі, що прям приписані до цього порту. Але саме торговий флот в Канаді не дуже розповсюджений - це Ванкувер або Халіфакс. (Як історії - колись, багато років тому був знайомий, що працював механіком на BC ferries, на великих паромах на лініях між Ванкувером та Нанаймо/Вікторія. То вважалась добра робота, бо платили добре і бенефіти гарні і кожну ніч дома. Ще якось жінка в Вікторії познайомилась з пенсіонеркою, така мініатюрна бабуся-канадка. Вона багато років була штурманом-навігатором на криголамі в канадськой кост гард. І кожного року ходила з західного на східне узбережжя туди-сюди через північній океан.)
22 Jan 2023, 08:02
113026/230973
about 2 hours ago