Українська Манітоба
-
В мене мама сама летіла, 72 роки. Написали лист англійською, Гугл перекладач. Завжди на звʼязку по вайфай, аеропорт Торонто. Так на реєстрації український паспорт побачили і навіть знайшли співробітника, який українською розмовляв. Плюс роздрукувала бордінг тікети і підписала на що звертати увагу: гейт, номер черги на посадку і т.д
-
Що тепліше -10, то не морози.
-
Нас зараз чекає повний кайф аж до середини лютого. Потім ще тиждень два морозів, і весна
-
Я не є досвідченим ходоком по саунах, тож не сильно шарю, що таке «гарний пар», але ми іноді ходимо в Thermea. Там кілька видів саун, є сухі, є вологі. В сухій дядько приходить (за розкладом) і влаштовує «шоу» з викладанням снігу на гаряче каміння, таке ото. Не знаю, наскільки там «правильний пар», а атмосферка в цілому приємна, мені подобається киснути в басейні з теплою водою і сидіти пивко сьорбати біля багаття ))
-
Замовляв таке мамі, плюс додав бумажку з усіма можливими фразами (не стала в нагоді хоча). В аеропорті її возили від гейту до гейту, навіть через митницю. Посадка пріоритетна, якщо асістенс замовляли. Долетіла нормально.