Українська Манітоба
-
Якщо повернете старий акумулятор в Костко (після того як купите у них новий, треба показати чек) то вони повернуть вам коло 10 доларів Також можна відвезти старий акум. в urban mine ( біля IKEA) і вони дадуть вам 14-15 доларів.
-
Здати в Костко. При покупці аккамулятора, з вас візьмут battarey core charge, який повернуть коли принесетн старий назад
-
Про морози закінчуються скоро - це повеселило. Дякую. ( Цьогоріч зима дуже тепла, але морози ще будуть до початку березня)
-
Тепер я вже з вами згодна
-
Що тепліше -10, то не морози.
-
Нас зараз чекає повний кайф аж до середини лютого. Потім ще тиждень два морозів, і весна
-
Так зріжте йому цю ганчірку й усе. Це ж не псування автівки, нічо за це не буде
-
Не лікується 😢
-
Хтось бачить аврору ? Всюди хмарно ?
-
А ти в басейні в -20 не мерзнеш?
-
Я не є досвідченим ходоком по саунах, тож не сильно шарю, що таке «гарний пар», але ми іноді ходимо в Thermea. Там кілька видів саун, є сухі, є вологі. В сухій дядько приходить (за розкладом) і влаштовує «шоу» з викладанням снігу на гаряче каміння, таке ото. Не знаю, наскільки там «правильний пар», а атмосферка в цілому приємна, мені подобається киснути в басейні з теплою водою і сидіти пивко сьорбати біля багаття ))
-
На голову теплий капелюх можна, якщо хочеться, багато хто вдягає.
-
Приблизно отак виглядає )))
-
Так там же ж гріється вода в басейні.
-
Замовляв таке мамі, плюс додав бумажку з усіма можливими фразами (не стала в нагоді хоча). В аеропорті її возили від гейту до гейту, навіть через митницю. Посадка пріоритетна, якщо асістенс замовляли. Долетіла нормально.
-
@LeonSpreads, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
А, ви шукаєте, шоб часто та регулярно відвідувати. Тоді хз ))) Термеа тоді не варіант, так.
-
Thermea файна, але не на 2-3 рази на тиждень звісно))
-
Цікавий відгук про Вінніпег і Канаду у цілому американки яка переїхала з Аляски apple.news/A6KTxT7KKRi68nlnZw35n8g
-
І це ми ще на головній «колії» віа рейл живемо, цікаво як в інших провінціях? Товар 10$ доставка 20$?😂
22 Jan 2023, 08:02
113106/239128
12 minutes ago