Українська Манітоба
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо хтось знає, чоловік планує робити на UBER , спочатку, чи це можливо?? Які вимоги до цоього?? Права водійські в нього не українські.
-
У мене є контакт на рішалу, у нього батько начальник ТРО Поло Парку, напишіть йому @VasyanPizdun
-
Що ви маєте на увазі? Чи є в Вінні якісь бігунки щоб зарішати?
-
Ні. Має мати манітобське водійське
-
Вітаємо, Kateryna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
1.Шукаємо механіків важкою техніки $27-40. Розмовна англійська. Winnipeg, MB 2. Охоронець в готелі. Старт $16.3 Розмовна англійська. The Pas, MB. Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в містечку 3.Механік легкових авто з досвідом, знання англійської не є обовʼязковим. Можливість зняти житло навпроти салону. Plumas, MB $18-24 4.Помічник на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 5.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи з коровами та водіння тракторів, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 6.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
-
Вітаю. Зараз займаюсь пошуком роботи у Брендоні. Розглядаю як part-time, так і full-time варіанти. Може, у вас є поради щодо потенційних вакансій або корисних ресурсів, локальних саме по Брендону або Манітобі в цілому(remote)? Буду вдячний за будь-яку допомогу та вказівки. Дякую!
-
Всім добра! Можливо хтось робив апостиль на доручення через Global Affairs Canada? Є питання.