Українська Манітоба
-
Вітаю. Зараз займаюсь пошуком роботи у Брендоні. Розглядаю як part-time, так і full-time варіанти. Може, у вас є поради щодо потенційних вакансій або корисних ресурсів, локальних саме по Брендону або Манітобі в цілому(remote)? Буду вдячний за будь-яку допомогу та вказівки. Дякую!
-
Всім добра! Можливо хтось робив апостиль на доручення через Global Affairs Canada? Є питання.
-
І ще питання про старші школи. Повідомлення буде велике, але прохання прочитати тих, хто тут вже давно і має дорослих дітей або просто знається в цьому, як от п. Іван. На наступний рік син йде в старшу школу. Я знала, що вибере він найвищий рівень математики, а з предметами з часом оприділимося. Територіально належимо до Collège Sturgeon Heights Collegiate. Але нещодавно дізналася, що дочка знайомих, які належать до тієї ж школи, вчиться в Westwood Collegiate і вони туди записувалися о 8 ранку певного дня і т.д. бо вона хоче поступати в університет. І тут мене зацікавило, що ж не так із Sturgeon... Зайшла на сайти 3 найближчих хай скул і побачила на сайтах Westwood і John Taylor шкіл розділи Advanced Placement, де про підготовку до університету щось є. А в Sturgeon такого розділу нема, зате є Applied Skilled Trades & Technology, де перелік професій, які можна здобути. Тож якщо я націлена, щоб син поступив хоча би у коледж, бо дитина розумна, але не знаю як буде з грошима, то треба розглядати переселення на територію тих 2 шкіл? Чи я дуже помиляюся?
-
Водійські права Манітоби . Ворк перміт. Паспорт . Вроді нічо не забув
-
Ви впевнені, що в Sturgeon школі немає АР математики? Може бути, але це якось дивно. Ну і на додаток, ви кажете «щоб поступив хоча б у коледж» - у коледжі може і не вимагатимуть АР рівень. Загугліть 2-3 коледжі з тією спеціальністю що він хоче, гляньте admission requirements. І мряка трохи розвіється )
-
Ви не помиляєтесь. Більшість універів вимагають певні предмети рівня АР (advanced placement отой). Або IB програма (Інтернешнл бакалаврат) також канає, вона є в кількох школах по місту. Щоб дитина пішла саме в школу, яка має ці предмети, не обовʼязково переселятися в її кетчмент зону. Просто подаєте заявку в ту школу, що вам хочеться. Якщо будуть місця (ну вони будуть, скоріше за все), то дитину візьмуть. Але ж він вимушений буде автобусом їхати довше.
-
Попросили щоб скидали резюме в HR відділ, до Лізи. [email protected] Виправила в оригінальному повідомленні імейл, скидайте туди. Дякую!
-
Аню, дякую. Якби він знав, що він хоче, то так би і зробила. І було би все просто! А тут треба так вчитися, щоб не закрити собі будь-які можливості, бо не відомо коли він вирішить, ким хоче бути. Нажаль, це не Ваш син... пам'ятаю, Ви про нього писали 😊