Українська Манітоба
-
Привіт. Хто шукає роботу в банку та має досвід роботи в банках України, і звичайно англійську мову :) В CIBC є вакансія касира-операціоніста. Кому цікаво, надсилайте свої резюме, я передам керівнику. Нічого не обіцяю, умов не знаю, чи фул чи парт тайм, як домовитесь. Обіцяю тільки одне, що ваше резюме точно прочитає людина яка приймає рішення. Мене спитали чи є українці, що мають досвід та бажання працювати. Тому і пишу :) Я вже постила декілька разів такі вакансії, і двоє людей уже влаштувались і працюють, що дуже приємно :)
-
Так подібне, більшість університетів зараховують як кредит(тобто ви економите гроші), але потрібно дивитись по університетам, бо одні зараховують всього 2 АР курса, інші 5, а ще інші зараховують тільки тоді коли АР екзамен специфічного рівня (AP Calculus буває AB та BC)
-
Та все правильно каже. В мене он так з бензином - я поняв для себе що бензин набагато краще ніж дизель і вже роками в свою машину тільки бенз заливаю. Хто досі париться тим що дизель «замерзає» - попробуйте наступного разу бензином заправитись. Це набагато краще для канадської зими, зе бест чоіз
-
Та да. Я колись пішла в 12 клас в США, закінчивши перед тим 11 класів в Україні с золотою медаллю, і з математикою-улюбленим предметом, з виграними обласними олімпіадами оце все, і короче я така «ой та шо там той ваш calculus, а ну давайте мені його». Після кількох уроків я трохи офуїла бггг і сказала «ой ви знаєте, я дуже сорі, але я помилилась, відміняємо calculus!!! Боже збав»
-
Це не аби щось запитати, а sincere питання. Якщо хочеш працювати у банку, але ніколи не працював — що робити?
-
Це тільки аби щось написати, чи як? Я написала вимоги керівника. Це не моя забаганка.
-
А що робити як немає досвіду?
-
Купа вакансій на індід, подавайтесь, я ж не проти, все у ваших руках. На конкретну вакансію, про яку мене попросив керівник і вказав свої побажання, я не передаватиму резюме без досвіду роботи в банку.