Українська Манітоба
-
Так подібне, більшість університетів зараховують як кредит(тобто ви економите гроші), але потрібно дивитись по університетам, бо одні зараховують всього 2 АР курса, інші 5, а ще інші зараховують тільки тоді коли АР екзамен специфічного рівня (AP Calculus буває AB та BC)
-
Та все правильно каже. В мене он так з бензином - я поняв для себе що бензин набагато краще ніж дизель і вже роками в свою машину тільки бенз заливаю. Хто досі париться тим що дизель «замерзає» - попробуйте наступного разу бензином заправитись. Це набагато краще для канадської зими, зе бест чоіз
-
Та да. Я колись пішла в 12 клас в США, закінчивши перед тим 11 класів в Україні с золотою медаллю, і з математикою-улюбленим предметом, з виграними обласними олімпіадами оце все, і короче я така «ой та шо там той ваш calculus, а ну давайте мені його». Після кількох уроків я трохи офуїла бггг і сказала «ой ви знаєте, я дуже сорі, але я помилилась, відміняємо calculus!!! Боже збав»
-
Це не аби щось запитати, а sincere питання. Якщо хочеш працювати у банку, але ніколи не працював — що робити?
-
Це тільки аби щось написати, чи як? Я написала вимоги керівника. Це не моя забаганка.
-
А що робити як немає досвіду?
-
Купа вакансій на індід, подавайтесь, я ж не проти, все у ваших руках. На конкретну вакансію, про яку мене попросив керівник і вказав свої побажання, я не передаватиму резюме без досвіду роботи в банку.
-
Треба замовити чергу. Черга може бути через тиждень, наприклад. Візит до доктора, аналіз крові і рентген можна зробити за 1 день (якщо це все поряд) а можна і за 2 дні. У мене це були 3 різні локації, але на відстані 5 хвилин ногами. Потім чекати результати десь 2 тижні