Українська Манітоба
-
Спеціально передивився відео і його сайт. Дуже схоже що ви рекламуєте якогось консультанта, що у нас в чаті проти правил. Далі на рахунок зради. Те що він каже, що до рівня мови було завжди. На офіційному сайті інформація не змінилась: manitoba4ukraine.ca/uk/ Не вводьте, будь ласка, людей в оману.
-
Будь ласка, такі речі до імміграційного чату.
-
Як ваше повідомлення/посилання відноситься до теми чату?! Надалі, будь ласка, узгодьте з адміністрацією чату ваш намір щось постити, крім простих повідомлень.
-
Точно. Підтримую! А то так і до поглядів початку ХХст. недалеко…
-
Взагалі, не треба узагальнювати нікого за національністю. І не треба вимірювати відсотки. Серед кожного народу можливо знайти людей і можливо знайти нелюдів. (Це мій персональний погляд, нікому не нав'язую)
-
Цифри занижені, 20% двохсотих ще немає)
-
Більше))
-
80% русні - більше 100 млн точно с-ки, тобто можна рахувати, що всі росіяни такі..
-
По перше) Я не кажу що вони не прцювиті і не уважні. По друге, я робив на круізних лайнерах і знаю особисто декілька сотень філіппінців. Вони дуже дружні прцювиті і життєрадісні, але смікалкою, критичним аналізом та кмітливіст'ю не сяють
-
По-перше, ви отако взяли і одним махом узагальнили ваш особистий досвід співпраці з кількома людьми на цілий етнос. А узагальнювати можна лише на русню, as in «ВСЯ русня - суки». Узагальнювати про інші народи - ну, не роблять так в сучасному світі, ну ви шо. По-друге, у нас філіппінців повен сусідній департамент, і більш трудолюбивих, уважних до деталей, «розшибуся але виконаю» дівчат я не бачила. Як оті бджілки, умнічки.
-
Та по тому допису видно,що то вирок )
-
Ахах. Чого? Хіба в Канаді не такі самі вузики як в Польщі?))
-
Вузик-погрузчик .Це я бачив чудак шукав в канадській групі роботу на вузику 😂 Так і писав :" Маю досвід роботи бла-бла-бла на вузику" ,англійська початкова ,але дуже швидко вчу. Я думаю 2 місяці Канади ,некст стейшн- Варшава .
-
Зараз все просто. Робота багато. Кордон перетнути - за $5,000, житло на певний час буде а також допомога від держави
-
Гугл каже що "погружчик"😂
-
Шо таке вузик?
-
Звичайно що є ,тільки б бажання і мотивації. А якщо приїхали і кажуть ,де можна знайти роботу на вузику ,чи є агенства що дають "працю" ,для пари . То я думаю в такому випадку навіть нема куда рипатись ,тут без шансів )
-
Можливо у нас з вами різний досвід, чи різні групи людей (працюю з філліпинцями останні 7 років. Колектив дуже змішаний, є представники багатьох етничних груп)
-
Я нікого не принижую, я констатую факт, як людина яка з ними дуже щільно на протязі 3,5 років пропрацювала.
-
Ти для початку спробуй їх заробити , навіть в двох працюючих
22 Jan 2023, 08:02
11324/234108
5 minutes ago