Українська Манітоба
-
Поцінувачам контенту😂
-
youtube.com/shorts/VLYm-OkvLYc?si=HbVfnsitign1CTTf
-
На деградацію- завжди знайдеться👍
-
А відос, де індус нігтями на ногах м'ясо ріже, а потім його готують🤢
-
Доброго дня. Люди допоможіть порадою, потрібно відкрити банківську карту новоприбулим до Канади в Вінніпезі. В найближчому відділенні сібс кажуть 3 тижні черга, довго. Може хто порадить де швидше можна це зробити ? І порадьте в якому банку краще. Чи реально оформити дебетову карту онлай ?
-
дякую.
-
На мій суб'єктивний погляд на момент мого приїзду найкращим виявився Сібс. Там теж була велика черга, але зі мною поділилися лайфхаком. Він не 100% спрацьовує, але в мене спрацював. У перший день я прийшов у Сібс і запитав, як я можу відкрити рахунок. Вони сказали, що потрібен апойнтмент, ну ви знаєте процедуру, не буду описувати. Наступного дня проходив повз той самий банк, банк не далеко від бест вестерна і вирішив зайти. Зайшов із тим самим питанням і мені сказали, що є вільний час, люди не прийшли в призначений час і в них була вільна година. Ось так нам із дружиною і відкрили рахунки. Може не спрацювати, звичайно, але чому б не спробувати!
-
Вітаємо, Mk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
дякую
-
ок пошукаємо на сайті. дякую