Українська Манітоба
-
дякую.
-
На мій суб'єктивний погляд на момент мого приїзду найкращим виявився Сібс. Там теж була велика черга, але зі мною поділилися лайфхаком. Він не 100% спрацьовує, але в мене спрацював. У перший день я прийшов у Сібс і запитав, як я можу відкрити рахунок. Вони сказали, що потрібен апойнтмент, ну ви знаєте процедуру, не буду описувати. Наступного дня проходив повз той самий банк, банк не далеко від бест вестерна і вирішив зайти. Зайшов із тим самим питанням і мені сказали, що є вільний час, люди не прийшли в призначений час і в них була вільна година. Ось так нам із дружиною і відкрили рахунки. Може не спрацювати, звичайно, але чому б не спробувати!
-
Вітаємо, Mk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
дякую
-
ок пошукаємо на сайті. дякую
-
Теж за це думав ,але не впевнений що там і як. Якщо це 1 рахунок в канаді , пройде онлайн ? Не треба особиста присутність у віділенні ? Чи без ріхниці ?..
-
Вітаємо, SvitLana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Хто ще не відкрив акаунта в CIBC і бажає заробити 50 баксів при виконанні мінімальних умов? Користуйтеся: www.cibc.mobi/ebm-resources/public/cibc-referral-app/client/index.html#/welcome?campaignOfferID=735&locale=en&xref=11117111612237852772&offereeType=newcomer&itrc=E844:1
-
Можеш скинути )
-
Ок дякую.
-
Увага! Банк CIBC має спеціальну програму для новоприбулих українців CIBC Smart Account for Newcomers 1) Ви отримуєте безкоштовний дебітний рахунок на два роки 2) Вам нараховується бонус $400, якщо ви протягом двох місяців після відкриття рахунку: 2.1) маєте один постійний direct deposit (наприклад, зарахування зарплати напряму від роботодавця) 2.2) здійснили одну з таких транзакцій: 2.2.1) налаштували два автоматичних платежі (наприклад, за комунальні платежі та телефон) або 2.2.2) зробили дві купівлі онлайн через вашу Visa Debit або 2.2.3) заплатили онлайн два платежі (мінімум по $50) за, наприклад, рахунок за телефон та комунальні послуги Після цього ви отримаєте $350 протягом 7 (семи) місяців після відкриття вашого рахунку! 2.2.4) Для отримання додаткових $50 ви повинні протягом 2 (двох) місяців після відкриття рахунку переказати з вашого дебетного рахунку CIBC Smart Account мінімум $200 на ваш CIBC eAdvantage® Savings Account. Увага! При відкритті CIBC Smart Account вас запитають, чи ви хочете також і депозитний рахунок CIBC eAdvantage® Savings Account, тому погоджуйтесь! Якщо ви зробили пункти 2.2.1-2.2.4, то протягом 7 (семи місяців) банк CIBC вам подарує на рахунок $400 Також банк CIBC відкриває кредитні картки для українців з лімітом $2000-2500. Якщо у вас є хороша робота, то кредитний ліміт відразу підвищать до $5000 Реєстрація онлайн тут. За цим лінком вам нарахують ще додаткових $50! Реєструєтесь, заповнюєте свої дані, а вже у відділенні банку зроблять верифікацію і завершать відкриття рахунку. Якщо не податись онлайн, то ви втратите можливість отримати $50.