Українська Манітоба
-
Та зрозуміло, але Канада і статистики- це смішно. Не буду сперечатись, але статистика клоунська, або серед опитуваний були не люди - а інваліди.
-
Вцілому в даному випадку вона якось більш реально виглядає. Просто так такі дані не публікуються там має бути референтна вибірка, відповідність умовам, включена можливість похибки. В цілому з того що бачу своїми очима то дійсно багато людей з хронічними хворобами і це контингент 25-40 років, не тиск, то цукор, не цукор то псоріаз чи ще щось…
-
З якими моделями статистичного аналізу ви знайомі? Завжди дивує, чому така схильність не вірити аналізу даних та фактів, які вже відбулись. Щодо соціологічних досліджень, то завжди є похибка. Хай це може бути і 2-3%, однак, це не змінює кардинально картини.
-
Аргументована відповідь👍 саме це я і мав на увазі, що статистика це смішно. Хтось має 100к в рік, а хтось 35, а разом по Канаді 60к середня😄
-
www.facebook.com/share/p/Y1b4xPXevBRiFG17/?mibextid=WaXdOe
-
Доброго вечора, громадо! Якщо 200 добрих сердець відгукнеться із вкладом 10 cad це дуже допоможе хлопцям на нулі:
-
Як людина, яка працює з різними агенціями федерального уряду можу сказати, що ніхто не буде публікувати неперевірені дані ніколи. Можна нарікати на повільність уряду, на застарілість технологій, але не подачу інформації канадцям. Якщо є бодай один сумнів щодо походження даних, щодо неврахування певних демографічних даних, прогалини у методології дослідження (яке також публікується), то дані не будуть взагалі публікувати і будуть по десять разів все перевіряти, поки не буде 100% впевненості у надійності дослідження.
-
З тими, що статистика це те, чим можна крутити як тобі завгодно і як тобі буде зручно. Але, в кінці- кінців кожен другий з обмеженою/ порушеною рухливістю? Хто ці опитувані, як потрапляють до цієї категорії? Ще раз. КОЖЕН ДРУГИЙ... Особливо ті, хто з Польщі 22%. Розлад спектру аутизму- кожен другий. Кожен другий. Вітаю вас, 2700 хромих і з розладами людей у групі. * згідно до вичерпної статистики уряду Канади🤡
-
Доброго дня. Можливо хтось знає Вацко Ольгу, чи Линчак Євгена. Приблизно 33-34 роки. Передайте їм що переклади їх документів прийшли на іншу адресу. Нехай напишуть мені.
-
22% з Польщі - це один показник. Однак, є інший також: це тривалість проживання. Можливо, з цих 22% з Польщі, тільки менш, ніж половина опитуваних, жили там понад 2 роки. Про це нам каже ось цей графік. Українці, які прибули до Канади у грудні 2023 і які жили, скажімо, у Польщі з березня 2022 року, вкажуть саме Польщу країною резидентства. Однак, прибути з України до Польщі їх змусила саме війна.
-
Чи берете ви в розгляд людей похилого віку яких їде тьма? А дітей яких також мабуть не менше. До прикладу аутизм є хворобою за якою ставлять дитині інвалідність і вся сімʼя має право на виїзд. То ще раз запитую у вас: кого зараз випускають? От кого випускають тих більшість і приїхало👌🏼 не розумію чому такий подив