Українська Манітоба
-
Я не кажу, що ми нація кіборгів і здорових людей. Дуже багато хто п'є, шмалить, їсть шо небудь. Хронічні 100%- так є. Здається неможливим не спіймати хронічне шось з часом, враховуючи ставлення до лікування.🤷♂ Але це тумач... Я не вірю, що так все погано... Згідно до статистики, аж кожен 10-й похилого віку, або 40+
-
Мені здається , я щось таке проходила, але то було десь рік тому . Якщо це те. Точно памʼятаю , що там були запитання чи плануємо отримувати пр. І опитування це було десь після заповнення якихось офіційних документів на сайті. Я тоді пройшла, ще думала, а раптом всі заповнять і якусь гарну програму по ПР запропонують українцям .
-
Питань немає, дякую за витрачений час👍
-
Окей, а то я ж тут затираю, що у % то тумач виходить, а якщо це сім'ї - то ок
-
Тобто з 7к сімей тільки 95 мають хронічні? Кіборги😂
-
Аааа, так то кількість сімей?
-
Ох, а коли всі думали, що це відсотки, то впевненості у словах було більше...
-
Ок, це дуже гарне нагадування, що ці люди є і вони потребують допомоги, уваги, опіки 👍
-
Бо тоді має бути значення 0.013% в якось не дуже виглядає, так?
-
Продовжуючи, оформлення і то як інформація подається на слайді - несе маніпулятивний характер. Коли весь слайд - це відсотки, а захворювання- кількість. Шкала не має виміру, що вводить у оману...
-
Що, власне, і вводить у оману. Але добре, що так є, і що не так все погано. Або погано, але люди не знають. Вірю у краще👍
-
На слайді, поданим вище ні слова про юніти