Українська Манітоба
-
На слайді, поданим вище ні слова про юніти
-
Ах, ну добре, я то перейшов за посиланням. Більшість, як і я, напочатку тупо дивились гарні слайдики. Якщо це інформація яка доноситься до мас- вона має прозорою, а не під ** перейдіть за посиланням.Інакше,нація виставляється як щось, що приїхало висіти на шиї, будучи недієспроможною, що не є правдою. Мене це чомусь зтригерило, а люди, які повірили у 35% аутизму/розладів -це біда
-
Так будь-де.
-
Ось цікаво до чого це все опитування. Давайте дивитися правді в очі. Для Українців в Канаді дали ТИМЧАСОВИЙ прихисток. - між ділом Канада трохи відбере собі кращій генофонд- інших загалом після війни відправлять додому. І ось щось мені підаказує - люди з різними вадами і хронічними хворобами не дуже цікавлять Канаду як майбутній генофонд.
-
Так і буде, згідно умов отримання пр, якщо у вас є хронічні, і вам треба лікування- пр не отримати. Ця людина- тягар для держави, а у них і самих іх багато
-
Ну «пересиджувати» в Канаді досить нерозумно . Хто пересиджує, скоріше в Європі
-
Наступні років 10 це точно
-
Дуже мало людей повернеться, а 90+% це ті, хто мав би працювати на країну, а це мільйони і мільйони. Життя- воно одне, і ніхто не хоче його просрати у розваленій країні, де крадуть навіть під час війни. І це не зрада, і не егоїзм, а звичайне нормальне бажання прагнути кращого для себе і своєї родини.
-
Багато залежить, скільки все буде тривати. Чим довше війна, тим менше людей повернеться . Особливо родини з дітьми, які пускають коріння, йдуть до школи та діти асимілюються і все більше якорів в родин в нових країнах.
-
Ось і виходить філософське важке запитання - якщо люди не бачать себе у майбутньому України - напевно вони не бачать майбутнього України- тоді це питання само себе ставить - за що воюємо .... якщо програємо зрозуміло. Але якщо переможимо то майбутнього все одно не буде. Ось що засмучює, що більша частина хто за кордоном вже відповіли на це питання .
-
Ну «ніхто» то ви звичайно загнули . В Україні зараз під 30 мільйонів людей. Виїхало у звʼязку з війною десь 7-8. Тобто все ж таки переважна більшість українців там.
-
Також є виключення. Exceptions Medical inadmissibility rules for excessive demand reasons don’t apply to: - refugees and their dependants - protected persons - certain people being sponsored by their family, such as dependant children, spouses and common-law partners