Українська Манітоба
-
Там усе трималося на всіх. А зараз там усе тримається на допомозі Заходу. Якщо перестануть допомагати, країни просто не стане. І це не наративи, це твердий факт, я думаю, що це кожна розсудлива людина розуміє. Що нічим перекрити тих людей, які покинули країну, ось просто нічим.
-
Чоловіки з Європи, логічно
-
Так і є, а на наше місце приїхали інші.
-
І це теж не вперше в історії . Нація відродиться . Головне зараз- кінець війні. Потім буде дуже по-разному. В тому числі повернуться навіть ті, хто зараз мріє поїхати. Тому що не все складається так, як думаєш і як відповідаєш в опитуванні і як плануєш. Достатньо подивитися , скільки іде назад з Канади . А також повно людей і з Європи повернулося , і дітей назад привезли. Не більшість, але багато. Людина- не дерево. Все змінюється
-
Я про те, що нація помре, і не говорив. Я люблю свою країну і у мене болить за неї. І може я ніколи через цю війну на 100% щасливим не стану. Але я в Україні проіснував усе життя. Чи маю я право тепер тут трохи пожити? І бути щасливим на 70%. Або я зобов'язаний повернутися і проіснувати там залишок свого життя, щоб вас задовольнити?
-
Чесно кажучи, мені дуже важко зрозуміти , навіщо ви мені про відсоток свого щастя і де вам жити … ніби я когось , а тим більше, вас, кудись висилаю або маю на це якесь право.
-
Ви не розумієте головного - ті хто не зміг адаптуватися за кордоном при тій підтримці яку надавали - то такі люди не будуть будувати майбутнє в Україні, бо не тощо не хочуть, а вони не можуть пристосовуватися до нового і щось змінювати в житі. А ті хто міг би будувати країну, то вони залишится за кордоном де їм дали всі умову для будівництва майбутнього але для чужої країни.... ось у чому біда...
-
That is not normal….
-
Погоджуюсь, бюджет країни тримається на грошах IMF та західних донорів…нажаль
-
Доброго вечора, плануємо приїхати до Канади сину 7років , як нам бути зі школою ,як швидко він може піти там до школи, що для цього потрібно, можливо якісь додаткові документи. Підкажіть будь ласка
-
Віримо в перемогу. But we also have to be careful of not falling for wishful thinking… ніхто не бажає поразки України…але і водночас затягують з допомогою щоб нарешті перемогти зло-русню.
-
Я думаю так багато і роблять. Але що буде як відкрити кордони?
-
Соціальні мережі напряму чи не напряму «сприяють» цьому. Подивіться тільки на ті «рілси»: в одних показують як добре закордоном а у інших як наші воїни «замерзають в окопах»…