Українська Манітоба
-
Для того є демократичні способи.
-
У мене родичка яка вивчилась закордоном і потім закордоном працювала, тепер вже десь далеко, не в Україні. А інші родичи так і сидять в Україні. Під ракетами, зате в своїх (поки що цілих) домівках. Я вже навіть не розмовляю з ними на тему що треба їхати. Зрозуміла, що це марно. Не всі люди здатні прижитися в новій країні. Розмовляю з куаетчиками, кілька жінок сказали мені що в перші місяці в Канаді плакали, а тепер вже звикли. Для мене особисто Канада не мала бути складною країною — я вже жила закордоном і подорожувала. Але схудла в перші місяці в Канаді бо просто не хотіла їсти. Хоча я би не сказала що у мене був сильний стрес. Тепер я їм і дуже з цього рада. Потім буду худіти разом з усіма 😀
-
Цікава тенденція спостерігається: вимагають своїх прав але нехтують обовʼязками
-
Так під час війни є і громадянські обов’язки. Ну не можна просто так усі проблеми звалювати на держслужбовців.
-
Та ви взагалі мало, що зрозуміли з написаного. Тут не про вас узагалі йшлося. А про тих людей із трьома дітьми, які категорично виїжджати не хочуть. Чого вони не хочуть виїжджати, на вашу думку? І ви вже змирилася з тим, що вони крадуть, для вас це вже норма. А для мене це дикість. І поки для всіх це буде нормою як для вас, нічого не зміниться.
-
Аналогічні відчуття. Після року в Канаді у мене зʼявився досвід життя в державі, де ДЕРЖАВА працює і неї є свої обовʼязки. В Україні я переймалась тим, щоб держава не дай бог не звернула на мене своєї уваги, бо це ніколи не означає нічого хорошого. Я дуже люблю Україну серцем, але питаю себе, які мають бути раціональні причини для патріотизму - і якщо відверто, не знаходжу їх
-
Добрий вечір, а якщо віза у особи , якій 72 роки, по Cuaet visitor, в аеропорту work permit не оформлять? Коли подавали, не знали, що тільки work permit дає право на проживання 3 роки. Тож галочку не поставили, бо думали, що правду треба вказувати, а особа працювати не зможе. Тепер тільки онлайн подача та чекати 3 місяці і без медичного страхування)? А оформлять взагалі work permit навіть онлайн, якщо людині 70+ , яка очевидно не буде працювати? Можливо, хтось мав досвід оформлення документів на стареньких батьків на проживання?
-
Якщо є подібний реєстр канадський - поділіться, будь ласочка
-
Просто до слова… Багато із таких добавок можуть містити реальні фарм.субстанції…що не є добре взагалі Це особливо стосується спортивних БАДів та БАДів для схуднення. Іноді використовують навіть заборонені речовини. При перевірці деяких БАДів ми виявляли просто дику суміш різних медичних препаратів, типу психотропних речовин, забороненого фенолфталеїну (всім відомий пурген), НПВС та інші. Рекомендую продивитися також у списку , аби знати, що в сторону хоча б тих добавок можна дивитись😅