Українська Манітоба
-
Про рівень англійської. Ось 2 дні в Вінніпезі. Напевно рівень А2. Без проблем спілкуюсь зі всіма, всім все можу пояснити і розказати, навіть в літаку стюардеси брали за перекладача з українцями. Вже після розмови розумієш, що міг би сказати правильні граматично речення і потрібні слова...але всі розуміють навіть так, з помилками і поганою вимовою...Тобто, в більшості випадків вистачає елементарних знань і щоб ньюкамерси не хвилювались за свій низький англійський, вас зрозуміють! А далі потрібно вдосконалення, бо навіть на некваліфікованих роботах індуси добре знають англійську.
-
Дякую)
-
Треба на сайті почитати, якщо так, то не дуже гуд🥺
-
То зрада так зрада . Дякую вам 🙏
-
Говорить , що вимоги до мови підвищили , тепер не clb4, a clb 5.
-
trt
-
тут у вініпезі щас епідемія грипу, я хворів 5 днів з температурою 40, дітка мала 42. такий вот грип.
-
Що там за зрада вже ? 19 хвилин то занадто) можно у двох словах що ща зрада ? 😀
-
пишуть, що страхування відразу, тобто звертатись можете відразу, я так розумію, з вас візьмуть баблішко, а потім повернуть. як це відбувається, не знаю, ще такого не було.
-
Можете зробити відео українською, або англійською мовами, бо Ви ніби звертаєтесь до Українців і я так розумію, що розповідаєте про Канаду, але розповідаєте на якійсь свинячій мові...
-
Доброї ночі. Прошу допомогти порадою. Ми тільки приїхали до Торонто. Завтра рейс до Вінніпегу. У мене захворів брат. Треба показати терміново лікарю. Показувати його лікарю планую в Вініпезі. Хелс кард отримати звісно не вспіли.
-
Не знаю ,не повпливав мій номер що починається з (289) на відгуки на моє резюме ,2 тижня ,15 інтерв'ю.
-
А саму візу дитині отримали?
-
Волмарт якщо англ мова є, то без питань. Без мови туди не візьмуть... Будуть ще питання, пишіть в особисті, кому цікаво.
-
Можна, але процес так стоїть, що потрібно через сайт. Пробуйте напряму, може поталанить
-
Краще я так разумію самій їздити
-
Краще я так разумію самій їздити
-
Далі у лютому почне все знову у рітейлі оживати
-
Але поспішайте. Січень мертвий сезон. Набирати ще будуть у грудні не довго
-
Добре дякую
22 Jan 2023, 08:02
11363/232727