Українська Манітоба
-
Тобі так здається.наприклад на трак в Польщі код 95 зробив за 1000$ і все,а тут треба заново вчитися 8-10.000$ коштує,це тобі один із прикладів.права на грузовік тут наші не канають В Польщі наприклад якщо ти вміеш електрику проводити то ти легко зможеш взяти квартиру в ремонт і зробити всю електрику а тут ні.
-
Податкова -> чумадан -> вокзал -> Еуропа І продовжувати там жити в чорну.
-
#робота знайомий шукає терміново 'm looking for a freelance graphic artist to work on a new project. This is #music related and has a pretty tight timeline. If you or someone you know would be interested please send me a message with a link to existing work.
-
Працювати в салоні є сенс, принаймні, щоб отримати ліцензію, Канадський досвід, та клієнтську базу 😀 Подробиці тут www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/esthetician.html Надавати послуги, які потребують наявності ліцензії, при відсутності ліцензії - це наражатися на проблеми Як що ваш валовий дохід від self-employed не превишчує 30000, то вам не треба споачувати GST, та відповідно, не треба реєструватися як платник GST Як що ви плануєте надавати послуги "на виїзді" то відповідно треба авто та ліцензія водія Успіхів
-
Мені волонтер в Монреалі пояснила, що поки я не оформлю мед страховку, якщо попаду до лікарні (не до лікаря, а якщо щось невідкладне типа перелом), можу надати там свій куаетний Work Permit. Але я не впевнена тепер, може вона мала на увазі лікарню в Квебек.