Українська Манітоба
-
Доброго ранку! Таке питаннячко. В мене ворк перміт той, який видали у аеропорту, я не брала новий після медогляду. Работодавець попросив докази, що в мене зроблен медогляд, в мене є тіки папірець з кліники, я його надала. Думаєте, достатньо буде, а то я вже панікую 🤡
-
так, у мене просто лише є папірець з клініки, тому я сюди прийшла, раптом є ще щось, що можна їм дати)) бо гугл не допоміг
-
ой бляха, почекаю, що скажуть, потім вам розповім)) а то ж я не планувала працювати там, де потрібен перміт без обмежень, тому й не робила новий
-
Все нормально, бумажка вистачить
-
дякую! я їм ще надала посилання з інфою про куает, якщо вони з цим ще не зустрічались і не знають, що у нас інші умови для медогляду були
-
Тобто це можна трактувати так, що тепер набуття іншого громадянства — не є підставою для вихода з громадянства українського. Прекрасно
-
Президент Зеленський заявив, що сьогодні внесе до Ради законопроєкт про запровадження множинного громадянства. Це дасть можливість отримати українське громадянство етнічним українцям, окрім громадян РФ, та їхнім нащадкам. Про це він повідомив у відеозверненні до Дня Соборності. Зеленський також заявив, що підписав указ «Про історично населені українцями території РФ».
-
Зрозуміло. Тобто побачити деяких родичів можна буде лише за межами України на наступні N років