Українська Манітоба
-
Тепер ні, якщо приймуть закон.
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Дівчатка 😍, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Можу привезти будь що під Ваше замовлення : ✅ Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ), пoлінуклеотиди коллагеностимулятори, мезококтейлі, біoревіталізанти, ліпoлітики, пілінги ✅ Мeдикамeнти, Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) ❗️ ТАКОЖ РОБЛЮ ПРОЦЕДУРИ Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до травня орієнтовно) Дякую ❤️
-
Куди саме треба звернутись по приїзду! Куди рухатись з аеропорту?
-
Дуже дякую
-
Може да, а може і не вистачить. Залежить від того який аеропорт ( в калгарі та Монреалі здається трошки швидше ніж в торонто) та скільки взагалі в цей час прилетіло людей з work permits, study permits, PR зі всього світу. Звичайно рекомендують мати не менш 4 годин між рейсами ( бо буває що і літаки запізнюються)