Українська Манітоба
-
Потрібно подавати декларацію за 2022р. Де запроситм документ про отриману одноразову допомогу (3 000), щоб включити в декларацію?
-
Привіт. Потребую поради щодо авто. Вихідні дані: Nissan Sentra, 2010 р.в., пробіг 150 000 км, safety є. Вартість - 7 000. Чи нормальна машинка загалом і чи адекватну ціну просить власник за авто цієї моделі такого віку і з таким пробігом? Буду дуже вдячний за відгуки. Планую дивитися машину і брати, якщо стан ок. Але подумав, що, може, є якісь особливості в цього автомобіля, типові проблеми?
-
Так, тема оголошена, але чи будуть про неї розповідати чи суто давати відповіді на питання та розглядати окремі кейси людей? Минулого разу подібна сесія була повністю присвячена відповідям на питання, тому я й питаю
-
Дякую за відповідь
-
Можливо хтось знає, це буде вебінари у форматі відповідей на питання, чи будуть розповідати інформацію по темі? Дякую
-
Можна.
-
Ukrainian Canadian Congress - Manitoba та Canada Revenue Agency проведуть серію вебінарів: 19-го січня 2-го лютого 16-го лютого Реєстрація на вебінар 19-го січня (англійською мовою) Income Tax, Benefits, and Credits: Webinar by Canada Revenue Agency When: January 19 @ 2:30 PM - 4:00 PM CST This webinar will be contacted in English only. Registration required: bit.ly/3ZEJ59j
-
всім привіт.підкажіть заїхав у польщу у березні 22 роки отримав песель з позначкою укр. у червні поїхав у канаду і зараз хочу повернутися в польшу. Питання як мені легально перебуває і працювати в Польщі без візи мені треба отримувати новий песель чи як?чув що якщо людина виїхала з території польші більш ніж на 30 днів, то їй треба виїхати в Україну і заїхати назад.
-
А можно не чекати statement для покриття кредитних коштів, а самому закинути з дебіт картки, щоб можна далі використовувати кредитку?